rabia333 bizde 18 günlük olduk 18.25 çıktı 3 günlükken acil yattık fototerapi aldık bir gece 13 e düştü 2 gün sonra kontrole çağırdılar kan gazı alındı 5 dk da sonuç cikti 18,50 olmuş birde el üzerinden alalım dediler 2 saat sonra sonuç çıktı 13 ü geçmemiş dediler
Böyle bir durum var ise sizde de fototerapi aldığınız halde yüksek çıkması kan gazı alındıysa normal kanda isteyin derim kan gazı topuktan alınıyor ve yanlışlık olabiliyormuş
2 haftadır gece gündüz saat başı emziriyorum çok şükür artık acıkınca kendisi kalkıyor ayrıca koluna altın künye taktım tenine temas etsin banyo yaptırırken altını dezenfekte edip suyuna attım o su ile banyo yaptırdım altın yoksa koluna ve ayak bileğine gevşek şekilde sarı ipte bağlayabilirsiniz açıkçası ben gözle görülür bir şekilde farkettim bunlardan veya değil ama denedim en önemlisi bolca emzirin ben günde bir kez veya iki günde bir kez de şırınga ile mama veriyorum birde günde 1 saat güneş altında tutuyorum kolları bacakları (Şekerli su,pekmez verin dedi millet küçücük yavruma veremem bunları bir damla dahi olsa )
bugün sağlık ocağına gittik doktorumuz bacaklarında geçmiş ama göbek kısmında var dedi ama çok yüksek görünmüyor dedi inşallah pazartesi kan alımı için çocuk doktorumuza da kontrole gideceğiz çocuklarımız iyi olsun sizde tez zamanda atlatırsınız inşallah