Bebegim0101 Kizlar bugun dr.kontrolum vardı 5+6 gunlukmus kalp atis hizi 99 cikti.Dr.dusundurucu konustu yani suan yavas gorunuyor dedi.Haftaya tekrar bakalim dedi.varmi basina gelen
Anne-23 cihazlarda farklılık gösteriyor benımde öyle çıkmıştı annenın sakin olması lazım o bıle etkılıyor her şeyden önce hep dua edın doktorumu degıstırmıstım ben bu yüzden 🤰🏻
Anne-23 100 un altındaydı ılk gebelık mı sızın bılmıyorum ama ben çok heyecanlanmıştım kaç haftalık o bıle degıskenlık gosterıyor
Bebegim0101 Anne-23 yani benim bi oglum var.Ama onun disinda tekrarlayan dusuklerim var.5+6 gorunuyor dedi dr.Kalp atis hizi 97 ikti once sonra tekrar olctu 99 dedi.Dusuk gorunuyor dedi
Fubsa Ben de 5+6 şuan bizim kalp sesini dinlemedi doktorumuz 1 hafta daha bekliyelim daha sağlıklı olsun dedi. Bir kaç gün sonra sonra tekrar dinleyin isterseniz Allah sağ salim kucağıniza aldirsin inşallah 🌷
Bebegim0101 Fubsa amin cnm cok tesekkur ederim.banada haftaya tekrar gel bakalm dedi.Suan yavas gorunuyor ama haftasi daha dusuk ondanda kaynaklaniyor olabilir dedi.