Slmrvamm En son 29 da gittik suan 31 haftanin icindeyiz doktorum 33 de gel dedi ama son zamanlae ben korkuyorum kontroller artik erken olmasi lazim degilmi kizimda acilmam vardi bide bundada ayni olurmu nezaman gitsem doktora
_ozlmm Slmrvamm 28 den sonra kontroller iki haftada bire düşüyor 35 den sonra haftada bir oluyor muayene doktorum bana bu şekilde söyledi ve çağırdı ☺️ Nst de 31.hafta da girmeye başladım
taninmayananne _ozlmm banada doktorum 36 ya kadar 4 haftada bir 36 dan sonra 2 haftaya bir yada haftaya bir demisti 🙄 simdi baska doktora gittim 28 haftalikken bana 32. Haftada gel dedi. Sonra 36 da giderim bir sknti olmazsa sezeryan gunu verir heralde
Slmrvamm Peki kizlar ilk normal dogum benim simdi birdaha ikinci gebelikde yani cati muanesi yaparmi zten ilki normal
050218Ybmety Slmrvamm 34 hastalığa kadar ayda 1 çağırdı sonra 2 hafta sonra gel dedi 36 nst girdim Simdi de 1 hafta sonra gel dedi 37+2 olcam nst gircem yine ultrasona sokmuyor daha beni büyük ihtimal pazartesi 37+2 de gün vericek 😊