Minigim38 Kızlar kasıklarımdan çatıma doğru ara ara sancı giriyor 2 3 dakika sürüyor bilemedim 5 dakika sürüyor geçiyor sizce yalancı sancı mı çok aşırı da sertleşmem var
Ilkhayat Minigim38 kaç haftalık öyle sancılar da Nisan veya kusma veya ilsal gibi şeyler olabiliyor canım benimde çok sertleşiyor 35 haftalık hele geceleri suyum veya nişanım gelmediği sürece gitmicem dedim
Minigim38 Ilkhayat 33 haftalık oldum bugün isal var ama ilaçlardan mı yediklerimden mi yoksa doğum belirtisi mi bilmiyorum 🤷♀️ en cok akşamları geceleri başlıyor ağrım sancım sertleşmem
Ilkhayat Minigim38 aklımda kalmasin gece sancım olunca bı git acile çatı muanesi yapıyorlar bilgin olsun canim
Minigim38 Ilkhayat sırt ağrım basladı bakalım şiddsrlenirse diğer ağrılarını da hastaneye gideceğim zaten açıklığım da vardı
Minigim38 Ilkhayat geldim hastaneye çatı muayenesi yapıldı açıklığım 1,5 cm olmuş sancım nts ekranında 30 kadarr cıktı normal dedi sırt ağrımı söyledim üstüne yatamıyorum nefes alırken batıyordu magnezyumunu kullan dedi bu kadar 🤷♀️🤷♀️
Ilkhayat Minigim38 Allah bı sancida kurtarsın inşallah canım hepimizi bende geceleri yatamıyorum bakalım nolcak