Rabiakltk5 Ben 425 veriyorum firdevs şekerci konak hastanesine her ay bi zam yapiollar hicbisey anlamadım ben hem fiyat olarak hemde işini gerçekten güzel yapan bi doktor arıyorum muayene ücreti de uygun olsun istiyorum
Aysegul_9518 Rabiakltk5 Kocaeli de olupta dediğiniz gibi hem biraz daha uygun muayene ücreti olup hemde işini iyi yapan bir doktor arayışındayım bende ☺️ bilen varsa şu hastane şu doktor iyi diyen varsa tavsiyelerinizden faydalanmak isterim
Oznurozdemir Rabiakltk5 ben derince Marmara hastanesine gidiyorum. Özgür barış Gül doktorum. Aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ederim 240 tl muayene
Mervecnplt Rabiakltk5 Körfez Marmara Hastanesi İsmail Yılmaz 240 tl muayne ücreti kesinlikle tavsiye ederim onda doğum yaptım 🥰
Mervecnplt Aysegul_9518 Körfez Marmara Hastanesi İsmail Yılmaz 240 tl muayne ücreti kesinlikle tavsiye ederim onda doğum yaptım 🥰
Rabiakltk5 Oznurozdemir leyla Eren diye bui doktor var o hastaneden kuzenim gidiyo hiç memnun değil ama bu doktoru ilk defa duydum tavsiyeni dikkate alicam canım
Oznurozdemir Rabiakltk5 o körfez deki Marmara da canım. Ben derince de muayene oluyorım özgür beyde derincede. Leyla’yı bende duymuştum kimse memnun değil. Ama Özgür beyden çok memnun kalırsın ve normal doğum taraftarı bir doktor