Damla_gokk benımde oyle canım lekelenme sonucu öğrendim zamanla yukarı çıkar dedı progestan lekelenme için basladı ilişki zaten yasaktı bızım onuda tekrar soyledı bıde cok iş yapma dedi
Bebegin eşi rahim ağzına yakınmiş
Damla_gokk benimde bebiş Rahime yakın yerleşmişti doktor zamanla çıkar yukarı dedi 37 haftalığım ama çıkmadı hiç iş yaparken falan zor oluyordu özellikle ayakta çok durdukça yada biraz yürüyünce batıyor gibi oluyordu şimdi birde göbüş iyice düştü daha çok baskı oluyor rahimde doktor kendini yorma dedi doğumda yaklaştı yürürken falan kasıklarımda ağırlık fazla oldu ama hiçbir sorun olmadı erken doğum demişlerdi erken dogumda olmadı sadece dikkatli olmak gerek herşeyden önce onların sağlığı inşallah çıkar yukarı bebiş ☺️🙏🏼
Ben 16.haftada lekelenme görünce doktora gittim bana aynı şeyi söyledi iliskiye dikkat et ağır is yapma yat dinlen dedi biz iliski konusunu çok dinlemedik ama diğerlerine dikkat ettim 20.haftada gittim yerine gelmişti sıkıntı kalmadı şükür
Damla_gokk 28 haftalığa kadar yukarı çıkıyor diye biliyorum. Kalbini ferah tut başka doktorada görün perinatolojiye mesela. Kaç haftalıksın. Bana da öyle dediler devlette ama profa ve perinotojiye göründüm asla böyle birşey yok dediler. Geçmiş olsun rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip
miyase1 16.haftam yeni bitti
ozkayaaz_ insallah canım dikkst edicem ben de inş
Semraaaaaa 16 haftaligim cnm inş ciksr yukarı tesekkur ederim
- Düzenlendi
Damla_gokk haftan küçük çıkar inşallah canm merak etme ❤️🌹
34.haftaya kadar çıkabiliyor ben 34.haftamda öğrendim sezeryan olacağım büyük ihtimalle.
Damla_gokk benim de oyleydi rahme sarkiyordu. 23 hafta lekelenmem oldu igne ve fitil kullandim 3 defa hastanrde yattim. 23. Haftada yukari cikti lekelenmem olmadi.
Damla_gokk bana da aynı böyle dediler 2 haftaya yukarı çıkar dediler çıktı da endişe etme o yuzden
Damla_gokk inşallah Allah’ın izniyle. Yat hep dinlen kendini zorlama