Elifmstf eliffs95 inşallah gerçekten devlette hem sıra yok hemde bakmiyolar. Mecbur durumu olan olmayan özele gidiyor artık ama bu kadar fiyatların artması fırsatçılık başka bişey değil. Bı muayene 10dk onun için dünyanın parasini aliyolar
eliffs95 Elifmstf evet kuzum malesef 😔 buyüzden dünya çok adaletsiz insanlar çok adaletsiz herşey para olmuş paran varsa özel insansın yoksa sürünüyorsun 😒
Rubycikolatam Zehradilarakaradag Zübeyde aytufan a gittim yeni gelmiş ben begendim.tuğba hnm nasil acaba
Reyhosunannisi Gaziantep Abdullah Göymen kliniğine gidiyorum 350₺ öteki kontrol ücretsiz 1 ay süresi var
Sln11 Medicanın hamile sigortası var medicanayı düşünenler yaptırabilir 9 muayne doğum 2 gün yatıp bebeğim ilk muaynanesi 13 bin
Qnl Boncukveannsi siz normal kadın doğum uzmanına gidiyorsunuzdur Tuncay yüce hem doçent hemde perinatoloji olarak geçiyor tek gebelik 1000 ikiz 1500 muayenesi
Songulll46____28 Kızlar siz nerelerde yaşıyorsunuz yaa ben k.maraş da yaşıyorum ünlü iyi bir doktora gidiyorum en son gittiğimde 230 lira verdim ki bu zam gelmiş hali geçen ay 180 liraydı