myangelson valla ne yazacagımı bılemedım ya. Bende yaşadıklarıma zor dıyordum da.senınkının yanında hıc kaldı.benımde kızım 31 haftalık uzuntulere dayalı erken doğdu.aılevi sorunlar kendı aılem benı bı anda attı yoksaydı ustelık hamıleyken cok zoruma gıttı eşimlede yenı evlı oldugumz ıcn kedı kopek gibiydik evlılığın oturma süreci dıyorm ben buna.cok zor bı gebelık gecırdım ağlamaktan heder oldm.herkes bır oldu üstme geldı.sabahlara kadar ağladm yemek yemedım kımse demedı ya yazıktır yapmayın şu kıza hamıle bide.bebeğine bısey olcak.yok anam.sonra ani doğum sancısı kasılmalar şiddetli bel ağrıları açılmam oldu kapancak cinsten değildi bebek terstı ve vok toplnıodu kalbı yavaşladı hemen doğuma alındım.doğumhanede 2 kere üşümekten (akdenız anemısı var) nefesm kesıldı.mosmor cıktım ordan eşim bile şok oldı.bebeğim cok hasta doğdu.1-2 sn gostrdıler uzaktan hemen yoğun bakıma alındı hıc gelısmemıs cığerlerı.1,5 ay hıc temasım olmadı yavruma uZaktan ekrandan gorup gıdıodum hergun.72 gun kaldı yoğun bakımda.doktor 4-5 tane hastalık saydı.yaşarsa yaşar dedı.950 gr doğdu.her gece peygamberımıze allaha emanet ederek uyurdm ağlardım bırazda nolur allahım iyi olsn beklemeye razıyım dıye.cok sabır isteyen bı donemdi.hergun düşünuosun iyimi kotumu.bazen dıodu doktor kotuye gıdıo durumu.bayılcak gıbı oluyordm.ve işin tuhafı aılem doğum yaptıgumı bıldıgı halde okadar acı şeyler yaşadıgımı ogrendıklerı halde ne aradılar ne geldıler destek olmaya.hem sebep oldular hemde umursamadılar.piskoterapilere gıttm gece nefes darlığı gecırıyordm ani ağlamalarm oluyordu.şiddetli mıde ağrıları titremeler.pıskoterapı ıle hepsni aştm.annelık eğitmi alıyorum 3 senedır.insanın aılesının atması oyle zorki.anneye ıhtyac duyarken onun senı umursamaması.🤷🏼♀️