1Gunes Kızlar günaydın Bugün tam 16 haftalık olduk çok şükür 🙏 ama gece acikmalarim o kadar çok ki sanırım ben anı şekilde kilo almaya başlayacağım 🙈 sabah 4 5 de kalkıp yemek yiyorum acikmalara dayanamaz olduk🤷♀️ sizde durumlar nasıl 🙂
EmineDefneGokce 1Gunes 27 haftalık olduk Yanlış yazdın galiba canım 19 dayım kalça ağırlarım fena yakıyor canımı magnezyum verdi doktor ama fayda etmiyor gibi 😭
1Gunes BBuseY 🤣 ay yazim yanlisi olmuş heyecandan 🤣daha cinsiyeti göstermedi heycan bastı 16.hafta olunca😀
1Gunes EmineDefneGokce Ya çok geçmiş olsun inşallah düzelir bi an önce benimde bel boşluğum çok ağrıyorsurekli uzanmak istiyorum
147848 17 Haftadayım 8 saat ayakta güvenlik olarak çalışıyorum çok yoruluyorum 32 haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum
1Gunes 147848 allah kolaylık versin cidden zor sürekli ayakta olmak bende mağaza müdürüydüm çıktım işten kendi isteğim ile sürekli uzanıyorum bel boşluğum çok ağrıyor.
UmAlya @147848 bende 16 haftalık hamileyim ve işe zor gidiyorum sırf izin parası almak için dayanıyorum 😭😭