KorkuluAnne Merhaba sevgili hamile anneler sizlere birşey sormak istiyorum bebek için gelenlere hediyelik ne yaptırmayı düşünüyorsunuz acaba fikir verebilir misiniz? Makrome anahtarlık mı yaptırsam diye düşündüm fiyatıda makul olsun diye düşündüm. Ben mi birşeyler yapsam kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz bana
KayraVeAnnesi_06 KorkuluAnne Makrome ürünler gerçekten güzel ama isimli olacaksa ben herkesin kullanacağını düşünmeyenlerdenim onun yerine aynı üründen magnet tercih edin derim ama tabiki karar sizin 🙏🏻🌸
Melokrks KorkuluAnne Ben sadece ikramlık çikolata yaptırdım hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum anahtarlık açacak vs üstünde çocuğumun ismini yazan bir şeyi herkes kullanmak istemeyebilir üstünde ismi tarih vs yazmazsada anısı olmaz zaten o yüzden sadece cikolata ve kolonya ikram edeceğim
KorkuluAnne KayraVeAnnesi_06 ben yapabilir miyim acaba diye düşündüm herşey baya pahalı teşekkür ederim öneriniz için 🥰
Zcicek Makrome anahtarlık 8 TL idi fiyatı ,magnette bı yerde 10 liraydı benim sorduğum bı sayfa da bende çok kararsızim kaç tane yaptıracaksiniz siz ben sayıya da karar veremedim
KorkuluAnne Zcicek inanın bende bilemedim 50 diye düşündüm az mı çok mu onuda bilemedim gerçekten çok kararsız kaldım. Hem maliyetli hemde bazı arkadaşlar dağıttığınız ürünü kullanmayabilirler demiş çok haklı aslında bilmiyorum onun yerine çocuğun bi ihtiyacını mı alsam 🤔
R94_ Mucize minikler diye bir sayfadan isimli hastane çıkışı yaptırdım 410 TL ye 15 adet magnet hediye ettiler. Bende 15 adet yeter en yakınlarıma vericem sadece zaten yabancı pek kullanmak istemiyor
kaanveannesii Ben oğlum için magnetli açacak yaptırdım. Daha önce nişanımda da yaptırmıştım. Hem kişilerin kullanabileceği, hemde bizim içinde anısı devamlı olabilecek bir şey diye düşündüm. Her gittiğim evde var ve kullanılıyor. Sizede fikir olabilir.
KorkuluAnne kaanveannesii çok güzel ama benim dolabımda da var hep açacak doldu işe yarar bişey olması açısından çok mantıklı sağlıcakla gelsinler inşallah ☺️
GamzeKzncii Ben ahşap boncuklu anahtarlık tercih ettim üzerinde isim yazdırmadım herkes kullanmak istemeyebilir sonuçta diye paketin üzerine Nehirden size küçük Bi hediye diye yazdırdım ☺️ instagramda Lumoshandmade sayfasında yaptırdım hem uygun hem çok güzel ürünleri var düşünene tavsiye ederim
_anne_kuzusuu00 KorkuluAnne ben oğlumun tulumunun deseninde magnet yaptırdım daha gelmedi ama fiyat da uygun resim atmayı Bilmiyorum bilseydim atardım
gkbyza KorkuluAnne valla ben hediyelik yaptırmıycam niye yaptırayım ki bu süreçte hiçkimse bana istediğin bişey var mı ihtiyacın olan bişey var mı diye kapımı çalmadı bi de hediye mi vericem gelenlere onlar bana getirsin asıl. 6 ay kınası ve bebek mevlüdünü aynı anda yapıcam belki o zaman dağıtırım
KorkuluAnne gkbyza bende çok gelen olacağını düşünmüyorum zaten arkadaşlarımıza veririz belki dedim anneler babalar gelir çocuk için kimse gelmez zaten
KayraVeAnnesi_06 KorkuluAnne Rica ederim . Yani makromeyi yapamasanız bile başka bir hediyelik yaparsınız . Ben kendi nişanımda ve nikahımda kendim yaptım hediyeliklerimi . Şimdi biraz rahatım kapı süsü ve hediyelikleri hastane yaptırıyor ondan birşey yapmadım yaptırmadım
fatmaa37demi5 KorkuluAnne 50 adeti toplam 325 tl ye yaptırdım kargo falan dahil ama tabi modele göre dedegisorduu fiyatlar ben yaptıralı baya oldu ondan sonra zam yapıldı fiyatlara birazdan aticam resmini