Bellks Kızlar 18.haftadayim epeydir bulantılarim olmuyodu bikac gündür gene başladı bizim burda birisi dediki bebek karnında ölürse miden bulanır Allah korusun bulantısı bitip tekrar başlayan varmı
Ahuum Bellks yok be :) ay şu milletin bilmişliği. Yok cnm sırt üstü yat bebeğin dönüşlerini hareketini hissediyorsun zaten. Bendede başladı çok şaşkınım hatta bikaç kez kusuyorum. Bu haftama hiç bulantı yaşamamıştım.
bayanmor12 Bellks 33.haftamdayım hala bulanıyor çok takılmamak lazım hormonlarımızdan kaynaklı oluyor 🙏🏻
Ruvvruvveeydaaa Bellks yok canım öyle bi şey, şu millet insanları korkutmaya bayılıyor, Mide bulantısı bu gebeliktende olurr, usuttun belki bilemeyiz. Ama benimde bulantım bı bitip bı başlıyor çok stres yapmayın..
deryarslan00 Bellks benimde 13. Haftamda bitmişti ama son kontrolümde doktormun verdiği vitamin ve kan ilacı sabah aç karna atınca onlar bulantı yapıyor bana da bir aydır benimde tekrar başladı resmen ama ilaçtan biliyorm sen de kullanıyorsan ondan olabilir
Bellks Ahuum belkide üşütüyoruz havalardan inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı ♥️