15mart Merhaba arkadaşlar 17haftalık hamileyim doktor her ay 1 kere proluton depo iğne vurulcak dedi iğnenin yan etkisi yada zararı var mı ?
Hatunnn 15mart canm bi zarari olsa doktorun yazcagini sanmam aksine faydasi olsun diye kullanmani istemis cok var kullanan meraklanma
15mart Hatunnn internette bi kaç kişi bebeğe zararlı yzmış bende ondan korktum yazmak istedim bilgilendirmek için
CansuCaTurkmen Ben 6.haftamda düşük tehlikem yüzünden vurulmuştum. Bir seferliğe mahsus yaptılar ama eğer düşük tehlikem devam ederse ayda bir yaptırmam gerektiğini belirttiler. Çok şükür bir yan etki yaşamadım zaten iğneyi yaptıktan sonra 30 dk hastanede kalmanızı bir değişiklik hissederseniz doktora görünmenizi söylüyorlar. Biz bekledik bir sıkıntı yaşamayınca çıktık.
15mart CansuCaTurkmen internette bi kaç kişi bebeğe kötü etkisi olduğunu yazınca bende sormak istedim
Mela Ben neredeyse her hafta oluyorum 17haftam bitmek üzere bir zararı olmadığını düşük engellemek için yapıldığını biliyorum kanamam duruyor vurulunca ilk haftalarda kese gelişimi için de önemli olduğunu dusunuyorum o zaman gittiğim tüm dr lar düşer düşecek derken haftada bir bazen iki vuruldum ve suan iyiz şimdide kanama oldigunda vuruluyoruz yine neredeyse 10 tane yi geçti