Ayliz_bebek Kızlar polikistik over olup tüp bebek ile kacıncı denemede hamiş🤰? kaldınız kaç gün embriyosuydu? ve embriyolar kaçıncı kaliteydi? yazarmısınız Lütfen bu süreçte olduğum için merak ediyorum😣 pkoc olup şansımız daha yüksekmiş diye diyorlar ama bilmiyorum nasip🤷🏼♀️😣hepimizin hakkında hayırlısı inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla 🤲🏻🤰🌸
Allahvargamyok Ayliz_bebek bende pco yum henüz transfer olmadı 24 yumurtam toplandı 9 tanesi 5. Güne gitti 2 tanesi 3. Güne gitti ve dondurduk transfer gününü bekliyoruz allahın izniyle 9 taneside iyi kalite dedi doktor 2 taneside orta kalite :)
MelekAlyaM Ayliz_bebek ileri derece pkoydum ilaçsız regl olmuyordum. 2 aşılama 3 tüp bebek denedim. 1 dış gebelik 1 düşüğüm oldu. Son denemde hamile kaldım 5. Gün embriyosuydu 5ba dı kalıtesı şimdi kızım 7.5 aylık kucagımda
Merve112211 Ayliz_bebek Ayliz_bebek bende pko hastasıydım tüp bebekle 5. Gün embriyosu olarak oğlum dünyaya geldi 2020 yılında ilk denemede tuttu ve şimdi normal şekilde ikinci bebeğime hamile kaldım tabi şok olduk bizde şunu öğrendim ki gerçekten herşeyin başı sitres üzüntü inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız🥰
Maya_deniz Ayliz_bebek bende pcos hastasıyım 1 sene 3 aylık evliyim ve Bi doktora gittim kan verdim doğal yoldan takviye edici haplar verdi adet olamiyorum diye de ayrı hap verdi artık hap içmekten sıkıldım ara verdim 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldim
tazecikannee Beni de pco vardı tüp bebek sayesinde hamile kaldım 16 yumurta toplandı 5. günde 3 tane kaliteli yumurta kaldı 1 tane taze transfer edildi ilk denemede tuttu şuan 10+1deyiz
Mucizemolsunn Benim de 14 yumurta toplandı,eşimde morfoloji ile ileri hız düşüklüğü var, 5. Güne gidemediği için transfer iptal oldu,sadece 2 tanesi döllenebildi biz de de .bi tanesi 3. Gün embriyosu,diğeri 4. Gün embriyosu idi.
minikturtam1 Ayliz_bebek bendede pkos vardi. 25 tane yumurtam toplandı 17 tanesi döllendi.4 tane 5.gun embriyosu aa kelite embriyo elde edildi. 1 tanesi transfer edildi. Embriyoların biri tek diğer ikisi ikiz olmak üzere donduruldu ilk transferde tuttu Cok sükür 29 haftalik ogluma hamileyim. Rabim isteyen herkese nasip etsin ins. Kimsenin kucagi bos kalmasın 🤲
Cvkhll Ayliz_bebek İleri derece Pco ve sağ tüp tamamen tıkalıydı ilaçsız adet görmüyordum yumurtlamam ilaca rağmen hiç olmadı eşimde ve rahmimde problem yoktu ama kilom fazlaydı transferden önce 15 kilo verdim 120 kiloyla transfer oldum taze transferdi 9 yumurta toplandı 7 si sağlıklıydı 5i 5 güne ulaştı ikisi transfer edildi biri tuttu şuan 35. Haftam içerisindeyim Kalan 3 donduruldu 5ide çok iyi kaliteydi. Ancak şuan tansiyonla uğraşıyorum süreklilik olarak şeker ölçüyorum eğer pco ya ek kilon varsa ilk önce 5-10 da olsa onu ver 🌺
merve211 Ayliz_bebek bende tüp bebek annesiyim 20 yumurta toplandı 12 tanesi sağlıklı birinci derece kaliteliydi 6 tanesi dölendi 3. Gün embriyosu 3 tanesi donduruldu iki ay sonra bi tanesi transfer edildi ilk denemede tutu elhamdülillah daha önce aşılama felan yaptırmamıştım üç yılın sonunda şimdi 14+2 haftalık gebeyim rabbim dileyen hasretle bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 💕🌸
Mucizemolsunn Mucizemibekliyorum_ sayısı da 200 milyondu sanırım , sadece 5. Gün embriyo transferi yapıyor gittiğimiz tüp bebek merkezi ,bizimkilerde 5. Gün embriyosu olmadığı için transfer işlemini gerçekleştiremedik ,herşey boşa gitti yani ,belki de 2 embriyo transfer edilseydi tutabilirdi, okuduğum kadarıyla 3. Gün embriyosu tutanlar da var
Limonzeytin Ayliz_bebek pco deniliyodu bana yumurta rezervim fazla diye normalde ayda 2.3 kez yumurtlamam olurdu bizim tüp bebeğe başlama durumumuz eşimin fazla görevlere gidip yanyana kalamamamızdı açıkçası kısa yol tüp bebek diye düşndk. Benım 23 ymrtam toplandı 13 sağlam çıktı 9 tanesi döllenp 3.günde dondurulmştu 2 tane dondurulmş transfer oldum teki tuttu çok şükür bi kızım var 1 aylık😊🧿 geri kalan 7 tanede dondurulmş hastanede duruyo ilerde hazır olanlardan transfer ettiririz diye.kalıte falan herkesin değşr ymrta adedi değşr döllenecek olması değşr . Şans meselesi eğer ymrta rezervi amh yani yüksekse evet şans fazla eğer düşkse şans var ama azda olsa nasip sonçta herşeyn vakti zamanı var hayrlısı gönlnzce olsn.
Bebek-01 Ayliz_bebek Merhaba bnde pcos hastaym 3.5 sene olmadı tüp bebege başladım 19 yumurtam toplandı 5.güne 4 tane geldi donduruldu hepsi iki adet sonrası bir tanesi transfer edildi ve şuan 13+5 deyiz rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲
Ceyda76 Bende pko görünümlüyüm hafıf düzeyde pkoyum .32 yumurta toplandı 10tanesı dollendı 5.güne 3tane kaldı transferı bekliyoruz ıkıncı adetım gectı estroferm kullanıyorum bu ay sonu transfer yapacağız hayırlısıyla tüm bekleyenlere nasip olsun anne olmak
Kilicbebek Ayliz_bebek yoğun pcos sorunum vardı ama şeker ilaci ve inofolic kullanarak normal yolla hamile kaldım3 ay da çok kafaya takmamak lazım olmamasının sebebi bu net. Ve çoğu doktor pcos un bebek sahibi olmamıza engel olmadığı sadece bi kısmı zorlaştırdığı bende aksini düşünürdüm
motherofcats Ayliz_bebek Benim ilk denememdi. 13 tane yumurtam toplandı. 10 tanesi işleme alındı. 5 tanesi döllendi. 5 tanesi de 3.güne gitti. 1.kalite ve 2.kalite dediler. 1.kalite olan birini 3.gün taze transfer ettiler. 8.gün nasılsa erken çıkmaz diye yaptığım teste çok silik çıktı. 😇 Akşamına kan verdim 32.5 idi beta hcg. 48 saat sonra 108 oldu. Sonra kesedir kalp atışıdır derken çok şükür kavuşmaya son 19 gün kaldı nasipse.🥲🥰