Selam kizlar biraz uzun ama guzel dogumumu anlatiyorum.14 eylul 37 haftam oluyordu biz onceden sezeyan gununu almistik.14 u sabah saat 06:00 da hastaneye geldik yatisim yapildi sonra bebisin harektlerini kontrol etdiler.serum takildi.serum bitti ameliyathaneye gectik anestezi uzmani geldi sonra oturtdular biraz heyecanliydim tabiiki bi su gibi ilac vardi pamukla belime surduler iyne yaptiklarini hissetmiyim diye gercekten hiss etmedim.sonra 3-4 dakka icinde ayaklarima sicaklik geldi 5 dakkaya bisey hissetmedim.sonra dontorum geldi sohbet etdiyimiz yerde bi baktim bebek aglamasi iki dakka bile cekmedi hicbisey hissetmedim.sonra bebeyimi bana gosterib giydirmeye goturduler 25 dakkaya ameliyat bitti dikis falan.ustumu ortduler tebrik etdi doktorlar 3 saat icinde ayaklarim falan acildi odaya goturduler yatirdilar 1 saat uyudum sonra kalktim ne bir agri ne bi sikinti hicbisey yok o anda bebeyimi getirdiler bal gibi bisey sonra hemsire geldi kaldirib yurutmek icin kendim kalkmak istiyorum dedim oylede yaptim ilk denemede tutunub yatagin kenarlarina kalktim 2-3 dakka yeter dediler yine yattim sabah yeniden kalktim bol bol yurudum ne bas agrisi ne bel agrisi yasamadim hic agrikesici bile olmadim artik 16 eylul ben ameliyatmi oldum diyorum kendime artik bebeyimi butun gun kcagimda gezdiriyorun 15-16 eylul yani biraz once yatirdim cok kolay ve guzeldi herkese kolay dogumlar dilerim sorusu olan sora bilir💙