ElifKus Mervebasat Ben yaptırmak için sordum da fiyat bana çok fazla geldi Bebek yatağı ölçüsünde istemedim bizim yatağımız etrafı korunaklı tek kişilik yatak şeklinde olacak bunun içinde 1800 TL fiyat verdiler yaptıranları biliyorum işçilikleri güzel kaliteli ama çok fazla benim için çok fazla
momofthreechild Mervebasat canım bende babynest sipariş vermiştim ayy gelene kadar canım çıktı resmen 20,25 gün diyorlar beni pişman ettiler yani hergün yaza yaza bi hal oldum da anca gönderdiler sonra kargomu yanlıs adrese göndermişler birde onunla ugrastım çok ilgisiz bir sayfa
Mervebasat ElifKus bana o kadar yüksek fiyat vermediler sadece korumalıklara 520 tl dediler ama güvenemedin teslimat konusunda falan etrafınızda yaptıranlar oldu dediniz sanırım güvenebilirim o zaman
ElifKus Mervebasat dediğim gibi ben tek kişilik pike takımı olarak sordurdu. Fiyatı bebek beşiği ölçüsünde değil tek kişilik yatak için 1800₺ Fiyatı
ElifKus Mervebasat İnstagramda studiobernasönmez e yazın alışveriş yaprı oradan size de fikir verecektir
ElifKus Mervebasat Güzel gelir inşaallah kaliteli ürünleri o sayfanın inşaallah dilediğiniz gibi olur
Mervebasat zilhan 20- 25 gün demişlerdihayır 32 gün oldu hala kargoya vermediler. Yazıyorum cevap vermiyorlar. Cevap verdiklerinde de bugün kargolanacak diyorlar ama yalan söylüyorlar. Doğum yaptım ürünüm hala gelmedi.
zilhan Mervebasat 24’ünde sipariş oluşturdum ve parasını ödedim . Bana da hafta içi kargo olacak denildi fakat asla göndermediler . Karşımda muhattap bulamıyorum
zilhan Mervebasat Benim kargomu hergün yaza yaza yaza bugün verdiler , yarın elime ulaşacak / sizin ürün geldi mi
Mervebasat zilhan arkadaşlar benim kargomu gönderdik dediler cumartesiden beri kargo yolda görünüyor. Kargoyu aradım fatura kesildi sadece ürünü teslim etmediler dedi. Resmen dolandırıp insan kandırıyorlar. Aslında ürünün kargoya verildiği falan yok. 20-25 gün dediler 40 günü geçti. Hem mağdur oldum. Hem de ürünü başka yere yaptırma hakkımı gasp ettiler
zilhan Mervebasat benim ürünüm bugün geldi çok şükür , siz sürekli yazın yazın ben böyle yapa yapa gönderdiler . İstanbul’da mı yaşıyorsunuz siz
ElifKus Mervebasat Çok üzüldüm inanın gerçekten benim arkadaşım böyle bir sorun yaşamamıştı yaptırdığı ürün de kaliteli gerçekten bern de yaptıracaktım ama bütçem yetişmedi üzüldüm gerçekten durumunuza arayın her gün mesaj atın konuşmalarınızın ekran görüntüsünü alın onlara da aldığınızı hem cimere hem tüketici hakem heyetine hem de şikayet var sitesine başvuru yapacağınızı söyleyin
Mervebasat zilhan geldiii sonunda🙏🏻 tam istediğim gibi olmayan kısımları var tabi korumalık kısmına isim yazmamışlar
zilhan Ah sonunda şükür , ya gönderiyorlar ama geç oluyor biraz sorumsuzlar gibi . Ben beğendim nevresimimi gayet kaliteli . Sizin adınıza da sevindim