Gamze612 ReyhanKurtSalman sen de bendensin. Yuzunu hic gostermiyo, erken dogum riskim var annesini cok ugrastirdi. Yatarak dogumumu bekliyorum.. ama nazli koymaya korkuorum daha da nazli olur diye😁
Gamze612 Aybuke sare 😍 ama hala netlestiremedik Esim illa begum diyor. Taki yastigi yaptircam isim yok ortada😩
Kardii Eğer kızım olursa ÇİSEM DUA diye düşündüm ben kimsede yok isimler anlamı çiselen yağmur edilen dua 😍 ama oğlum olucak gibi
Aryam Gamze612 benim ismimin son iki harfi eshimin isminin ilk iki harfi Arya❤️inshAllah sag salim alalim kucagimiza hepimiz❤️
deletedmom503 Benim kızımın adi da Ecem Naz olacak Allah izin verirse insallah💜 Bana da herkes Naz koyma nazlı olur diyor ama daha icerde nazli bu kiz adi coo bisey degistirmeyecek yani 29.h kadar bizde yuzunh goremedik hic ya eli ya ayagi vardi yuzunde ve 2 dogum yaptim bunun kadar zor hamilelik gecirmedim o yuzden adini kendi koydu diyelim nazli kizim benim😍😍😍😄😄😄
Minnak_annesi Ablamın adı nazlı ama hiç nazlı biri değildir aksine herkesin nazını çeker ☺️Koymak isteyenler için diyeyim dedim tabi herkeste aynı etki olur mu bilmem ☺️