Ozlem3302 Kızlar sağ göğsümün ucu pek yok sol göğsümün ucu da hafif belirgin . Çocuk emdikçe ucu çıkarmı,büyür mü ? Benimle aynı durumda olan var mı? Ne yapmam lazım ?
Mrv135 Ozlem3302 Benim de öyleydi sol göğsüm yoktu, sağma makinesiyle sağdım, göğüs ucu kullandım ama sağma makinesi baya ise yarıyor tavsiye ederim. İlk baya acıyor ama haberiniz olsun. Şimdi emebiliyor bebek.
nmtock41 Ozlem3302 benimde aynı öyleydi elimle çıkarmaya çalıştım emzirdim emzirdikçe çıktı çok acıdı tabi ama zamanla geçiyor acısı emzirin pes etmeyin..
Ozlem3302 Elfsndkl ay çok şükür korkuyordum bende ememez , tutamaz diye 2 haftamız kaldı bakalım nasıl olacak emme miz
Elfsndkl Ozlem3302 korkma ilk başta emmekde zorlanicam ama sonra damakları güçlendiren emicek o yüzden etmiyor diye stres yapma sakın sonradan sonradan çok güzel tutuyolar
Ozlem3302 Elfsndkl ay inşallah tek temennim bebeğimi anne sütü ile beslemek . Gelmiyor diye pes etmemek
Ozlem3302 Nesli3504 yara olmasın diye Lansinoh gogus ucu krem aldım çok güzel şimdiden kullanmaya başladım doğuma 14 gün var kullananlarda memnun
Nesli3504 Ozlem3302 ben 30 haftadayım göğüs uçlarım acıyorda yara olurmu diye merak ettim ona göre krem alayım
Ozlem3302 Nesli3504 anladım canım öyle bişey yaşamadım ama tahminimce emzirmedigin,dokunmadihin sürece yara olmaz sanırım