Sehrbnon122 Kızlar benim 8 yıllık evli arkadaşım var ve malesef cocugu olmadı 3 defa tüp bebek yaptı yine negatif son 2 aydır tekrar yumurta çatlama günleri vs takip ediyor uyguluyor dün yumurta çatlama testinde kıpkırmızı çıkmış şüphelenmmiş oda gebelik testi yapmış bu arada adetine daha 7 gün var sizde bakarsanız yorum yaparsanız cok sevinirim sizce var mı
58damla58 Sehrbnon122 anında çıktıysa var görünüyor. İnşallah vardır gerçekten çok sevindim tebrik ederim kendisini .Allah kalbine göre Bi evlat nasip etsin
Sehrbnon122 Sehrbnon122 ovulasyon testi iki çizgi de koyu çıkınca oda gebelik testi yapmış sonuç bu işte bakarsanız cok sevinirim
Ayytacc Sehrbnon122 hamilelik var gibi bende adete 8gun kala boyle teste ogrenmistim ama kan verirse daha net ogrenir canim insAllah vardir hayirli olsun simdiden
MorKelebek54 Sehrbnon122 kuzum ikiside koyu cikmasi gerekiyo zaten 1 yild8r bende yapiyorum yunurtlama gunlerimde ikisi de kopkoyu oluyo birgebenin gunlugundeki ceylan abla bazen gebelik testinde de cikabiliyomus yumurta gunu tabi buda cok nadir her zaman olur mu bilemem bence reglisini beklesin xaha 7 gunu varmis kotu sonuçlar alir jotu olur kiz zaten senelerdir ugrasiyomus tabiki insallah vardir teste gore zaten var gibi xuruyo ama yumurtlama gorunce ertesi ay gebelik tedti yapip oda silik cizgi cikinca belirtmek istedim kuzum. Insallah vardir kuuzm 🤲🤲🤲🤲
Sehrbnon122 Sehrbnon122 hepinizin yorumlarını kendisine suan ekran görüntüsü olarak Atıcam şimdiden tesekkür ederim
Seyma0323 Canım arkadaşına sorarmisin çizgi direkt çıktı mi diye yani kuruma çizgisi olmadığına emin olmak için, eğer o çizgiyi suya tutarsa ve kaybolmuyorsa kuruma çizgisi değil demekki 💞 ama var görünüyor inşallah vardır🥰
Naz_1648 Bende adetim 1 gün gecikince yaptım böyle silik çıktı sonra internetten baktım en net adet 10 gün geçince çıkıyor diye 11. Günü bida yaptım net çıktı çiZgiler direk doktora gittim kese oluşmuştu yani 🥰 inşallah arkadasınızınkide güzel sonuçlanır 🤲🏻
izobellaaa-_- Direk çıktıysa hamiledir ve bende de öyle oldu direk çıktı tabi ben anlamadım başkasına sordum evet hamilesin demişti hayırlı olsun inşallah🥰
HanifeAhmet Sehrbnon122 eğer bu sonuç hemen çıktıysa hamilelik var inşallah Allah gönlüne göre verir gitsin hemen kan versin bence 🙏🙏
hayirli_karasay Bende de böyle çıkmıştı. Ama yine de her ihtimale karşı kan testi versin inşallah vardır ve sağ Salim kucağına alır 🥰
2erkeksnnesi Sehrbnon122 ayy hamile canımmm maşallah allahımmmmm sağlıkla almayı nasip eylesin kucağına inşallah ❤️🥰🤲🏻