Busraterim Kızlar doktorum bana tavuk yemeyeceksin gebelikte dedi ama sizin de öyle mi doktoru benimle aynı diyen var mı
fatmaa37demi5 Busraterim ilk defa duydum. Öyle bir şey demedi hiç doktorum. Bu zamana kadar da hep yedim
Meresss Busraterim hazır tavuklarda bulunan aşırı hormon dan kaynaklı demiş olabilir duymuştum böle bişi
Busraterim Hilal-95 yok hayır yiyemeyeceklerimi sıraladı dediğiniz gibi salam çiğ et onları ayrı söyledi tavuk yok dedi bide. Son zamanlarda biraz canım istiyo gibi de başka doktorlar da demiş mi diye sormak istedim
umena Tavuk yediğim gün lekelenmem olmustu bilmiyorum onunla mı alakalı ama ondan sonra hiç yemedim olmadı da ilaç kullanıyorum tabi
Paw Bana doktorum yasaklamadı, diyetisyenim de et yiyemiyorum diye et yerine haftada iki gün tavuk ekledi. İkisinden biri uyarırdı bi sorun olsa diye düşünüyorum
minik_koala_ve_annesi Busraterim bana yasak degil ama seyi duydum cocuklarda ergenlik yasi 9 a inmis tavuk noodle abur cubur bunlar cok tetikliyormus ergenlige erken girmesini ondan desem ne alaka bebek daha dogmadi
Dygg Busraterim tavuk ciddi şekilde gdolu olduğundan önerilmiyor gebelikte. Hatta normal yaşamda da organik değilse yemeyin diyor uzmanlar. Kanser hastalarına ilk yasaklanan da tavuktur mesela
Ays19Ays Busraterim bana sağlık ocağındaki hemşire market tavukları kısa sürede büyütüldüğü için içerisinde çok fazla antibiyotik var o yüzden doğal tavuk al demişti öyle yapıyorum şuan doğal tavuk hindi tüketiyorum
Busraterim Ays19Ays anladım çok mantıklıymış gerçekten o sebeple yasaklamıştır benim doktorumda heralde teşekkür ediyorum