Aselsmoms Hazaldicle sıcak suya oturmak squat bol bol yürüyüş merdiven inip çıkmak ananas mango ve kivi de hızlandırıyor canım
Whitewomen Hazaldicle Ananas hurma ve ahududu yaprağı çayı söylemişti, doktorum. İlişkiye girmek, merdiven inip çıkmak yerleri eğilerek silmek plates topunda dairesel hareketler yapmak dans zumba
Zeliha_34 Ananas yemek 😄 kaç kişiden duydum ananas yedim ertesi gün doğurdum diye bende denedim pazartesi günü ve salı günü sancım başladı ve doğum yaptım :)
Zeliha_34 @Oznurozdemir Pazartesi günü bir tane aldım sadece bir tane yedim salı gecesi sancıyla uyandım
SeherMercimek Off tüm hareketleri yapıyorum tık yok. Ananası deniyim bide. Zeliha_34 Acaba 1 keredemi yediniz ananası yoksa gün içindemi Tükkettin biraz büyük ve ekşi olduğu için şüpheye düştümde 😁
Zeliha_34 @SeherMercimek bende squat yaptım, ahududu yaprağı çayı içtim yürüyüş yaptım baktım gelen giden yok. Ananasıda deniyim dedim sabah aldım gün içinde tükettim. Sadece bir sefer tükenecek gibi değil hatta hala bitiremedim duruyor dolapta 😄
SeherMercimek Zeliha_34 38 bitiyor yarın 😵💫 kızlar birwz nazlı oluyormuş öyşe diyorlar ama bilemiyorum tabi nasip.