Pamukdeniz Kızlar son 8 gün nstde bugün sadece %50 sancı çıktı bebek kanalda normal Doğum bekleniyor sancı az sizce ne yapmalıyım 😇 rahim ağzı incelmiş açılmaya bakmadı bugün muhtemelen acılmada olabilir çünkü beyaz akıntı var hafif Doğumun gelmesi ve kendiliğinden sancılarımın artması için ne yapmalıyım 😇
Babies16 Pamukdeniz yuruyus ve iliski comelme hareketleri deneyebilirsnz. Gerci ben deniyrm deniyrm ilerleme var acilma olmus 2 cm ama 39+4 oldum.sancim gelmiyor 😊
Melikeznar Pamukdeniz bende burda bekliyim o halde. Zira 4 gün kaldı ve sancı yok şiddetli bi şekilde akıntı ve mide bulantılarım var
cinderella Pamukdeniz ben bol bol yürüyüş yapmıştım ama yavaş yavaş değil belli bi tempoda baya bi yürürdüm birden 4 cm açılma ile doğurdum ne sancı ne de bebek kanaldayken hepsi birden oldu
ikicocukannesii Pamukdeniz bende merak ediyorum cevabı 😃 39 oldum karın ağırısı adet olucakmış hissi makata baskı bel ağrısı hepsi var ama nişan su hiçbisey yok 😃 çatı muayenemde salı günü beklemeye devam ediyorum gelsin artık bebişler
Pamukdeniz Babies16 deneyeyim inş bizde de olur 😇 aslında çok hareketliyim ama 😁 bebiş gelmek istemiyor galiba 😇
Pamukdeniz Melikeznar benimde miğde bulatılarım oluyor arada akıntı da beyazdı dün gelmiş doktora dedim fitil verdi almadım
Pamukdeniz cinderella bizim bebek kanalda ama sancı da az var ama çoğalsın istiyorum 😇 artık gelsin 😍
ikicocukannesii Pamukdeniz benimde dün karın ağrım çok oldu gece zor uyudum acaba bebek kanala mi girdi makata baskı da oluyor canım 39 haftalığım bu arada
cinderella Damlamine sancım hiç yoktu Benim 40+4 de Doğum yaptım son bir hafta yürüyüşlerimi hızlandırdım yürüdükçe sancı girecek kadar hızlıydı birden kanama oldu açılma 4 cm denildi o gün Doğuma alındım zaten
Damlamine cinderella benim de sancım yok ve arada kasık ağrım oluyor. Kanaldaymuş bebek. 39+4üm neredeyse hergün 6km yürüyorum . Kanama nedenmiş peki , sıkıntılı bir durum olmadı değil mi?
Pamukdeniz ikicocukannesii canım benimde makata baskı olduğu için hafif şişiyor yağ sürünce geçiyor çok rahatsız edici bir durum bizim bebiş kanala yerleşmiş dr dedi ki belki aksama buradasın belki de 6 gğn sonra burdasın belli olmaz dedi
Damlamine Pamukdeniz Pamukdeniz aynısı benim de doktorum söyledi.39+6yım kanalda dedi. Bugün de gelebilir 1haftaya da dedi
Pamukdeniz Damlamine acaba gelmelerini çabuklaştıracak için ne yapabiliriz arkadasım 1 kutu hurma ye dedi 🤔 sancı ve acılma yapıyormuş