Kızlar kaç gündür yazmak isterdim anca kendime gelebiliyorum. Burada çok fazla kişiyle görüşmeden arkadaş gibi olduk öncelikle herkes hakkını helal etsin 🤗 çünkü buradan ayrılıyorum artık yerimiz happy Kids ♥️ şimdi gelelim doğum hikayeme 🙈
10.09 c.tesi sabah nişanım geldi, gece sütüm de gelmiş bunlar doğum belirtisi zaten 🤭
Gün içerisinde ara ara gelen adet sancısı gibi ağrılarım vardı ama 17:45 te başlayıp her 10 dakika da bir düzenli gelen sancılarım olunca doktoruma mesaj attım hastaneye gidip nst bağlanmamı söyledi. Saat 8 gibi hastaneye gittik, gittiğim de sancılarım nst de çok çıkmadı ama benim hissettiğim sancı müthiş bir şeydi. Doktorum bana hep ağrı eşiğimin kuvvetli olduğunu söylerdi. Hemşireler doktorumla iletişim halindeydi, nst sancılarım çok düzenli değildi ama ağrım var diyorsa eve göndermeyin mutlaka yatışını yapın demiş. İyi ki de öyle söylemiş ☺️ hasta doktor güveni çok önemli gerçekten doktorlarınızı ona göre seçin. Gelelim açılma durumuna çatım çok müsait 1 hafta öncesinde kontrolüm de rahim ağzı öne doğru gelmişti. Açılma sancı anında 1 cm vardı sadece 🙄 yatışım yapıldı odaya geçtim sancılarım sürekli artmaya başladı sadece belimi ovdurtuyordum o zaman rahatlıyordum. Gece 2 oldu sadece 2-3 cm açıklık var gelmiyor, sabah 6 gibi en son 4 cm açılma vardı. Pilates topu çok önemli kızlar ve bol bol yürüyüş, ben yürüyüş yapamadım sancılarımdan, destek alarak pilates topu yaptım uzun süre. Sonra sancılarım inanılmaz artmaya başladı, en son 8 gibi 8cm açıklık olduğunu ve artık başının gelmeye başladığını söylediler o zman rahatladım biraz çünkü geliyordu miniğim 🤗 9:15 de doğum haneye alındım zor bir süreç ama saat 10:23 artık kucağımdaydı miniğim 🥰♥️
İnanın kızlar bebeğimi kucağıma alınca ne sancim kaldı ne ağrım onun kokusu, ilk doğduğunda da ağlarken kucağına verilmesi çok güzel tarifi olmayan birşey ♥️ inşallah hepinize nasip olur sağlıkla miniklere kavuşmak 💓 ben sağlıkla kavuştum sizde kavuşun inşallah 🤲🏻