Maviorsiyah Kızlar devlet hastanesinde en geç ne zaman doğurtuyolar? Bebenin geleceği yok 40 Olcan 2 gün sonra daha kanala bile girmedi aylardır gelmeye çalışan bebe. 40. Hafta dolunca isteğe bağlı suni veriyorlar mı yoksa bekliyorlar mı
Hilal-95 Maviorsiyah Banada 41 demişlerdi ama bız allahdan 39 kavustuk bıldığım kadarıyla normal olsun diye baya uğraşıyorlar suni felan en son bebek gelmese sezaryen oluyor
Fatovebebegi Maviorsiyah bezmialem vakifta dogum yaptim 42.haftamda normal dogum icin 42-he kadar bekletiyorlar size tavsiyem tarcinli su icin nisan getiriyor bi bardak suya bi tatli kasigi toz tarcin koyup icin ben iki mere ictigimde nisanim geldi
Seda35 Maviorsiyah bugün devlet hastanesinde kontrolüm vardi sordum 40. Haftaya kadar bekliyorlarmis sonra suni sanci
hunilimom Maviorsiyah 41 e kadar bekliyorlar ilk gebelikte 41+1 de doğurdum suni aldım kanalda değildi sancıyla girdi bunda da 39+6 da doktor ve benim isteğimle suni aldım doğurdum 😂 buda kanalda tam değildi sancıyla girdi ikisi de aynı hastane farklı doktordu
Maviorsiyah Hilal-95 40ta bile suni verilse tamamım ama ne zamana kadar bekletirler bilememek beni üzüyor
Selcanmeral Devlet hastanesine takipliyim bende doktorum 41 haftaya kadar beklicez gelmezse suni vercez oda olmazsa sezeryan dedi 🥲