Ftmasnaa 28 hastalığım ve suyum azmis 2 hafta boyunca yatış bol su ve havuç suyu önerdi doktorum aynı durumu yaşayan vea bildigi olan varmi? Erken doğum olablrms
Tuncflz Ftmasnaa 18+4 te suyum geldi fakat su gelişi devam etmedi şu anda 27+5 olduk çok şükür kese kendini yenilemiş ve suyum normale dönmüş bol su stres yapma ben çalışıyorum çok fazla istirahatte yapmadım
Tugba_23 Malesef erken doğum olabilir ama düzelende var ,su azalması sebebi ile bebek kaybi yaşadım ama benimki 20 haftalıktı sizin büyük doğsa bile Yaşar inşallah siz yinede dikkat edin ,sebebi neymiş söylediler mi
Ftmasnaa Tugba_23 yok söylemedi cumartesi gidicez haftaya bakim ne oldu ne dicek doktor.. çok teşekkür ederim
R94_ Canım bolca sıvı tüket bende ilk gebeliğimde suyum azdı hiç icmiyordum kızım erken geldi kuveze aldılar. Şimdi oğluma hamileyim günlük 3 litreyi buldurmaya çalışıyorum
Haticeeklyc Banada azalmış dedi doktorum.Havuç suyu içiyorum 1 bardak günde. Ve su içiyorum bol bol. Havuçta marketlerde var pazarlarda da vardır turşu zamanı ya ondan.
Atysda Canim ibrahim saracoglunun bi videosu var su azligi icin 4-5 gun 150 ml yani bir su bardagi sabah aksam havuc suyu 1 hafta sonra kontrole gidin hic bir problem.kalmaz diyor benimde ayni problemim var 20.haftadayim suyum sinirda cikti cok azalmis haftaya kontrole gidicem bakalim
Nmtkcc İlk gebeliğim de benimde azalmıştı dr sabah akşam birer bardak havuç suyu önerdi bir sonraki kontrolde suyum düzelmişti. İse gitmeden her sabah taze sıkmıştım taze taze sık iç demişti. Bu arada armutunda cogalttigi söyleniyor