ikimelekannesii22 37 haftalığım hafta sonu görümcemin oğlunun düğünü var eşim sen gelme bebek sesten korkar diyo bende diyorum millet hamileyken düğün yapıyor bi sıkıntı olmaz diyorum ama yinede bilemedim 🤷🏼♀️
Deletedmom_11 ikimelekannesii22 karnınızda değil mi sesten neden korksun içeriye çok düşük desibeller gidiyor .Denizdeyken kafanızı içeriye soktuğunuzu hayat edin bulanık ve boğuk bir ses gelir bebeklere de en Maximum öyle bir ses gidiyordur 😂yani bence 😂😂
Azizinannesi2 ikimelekannesii22 ben olsam giderdim hatta gittimde ben marasta oturuyorum normalde düğüne Gaziantep e gittim 40+3 idim bişey olmadı ama düğüne gidip 10 dk sonra nişanım gelmişti 😂😂🥰
ikimelekannesii22 Azizinannesi2 iyi cesaret ama şehir dısı olsa cesaret edemem yolda sancım felan tutar diye🤣
taninmayananne ikimelekannesii22 halamin oglunun dugunune gittim 15 gun once esimde calisiyordu saati denk gelmedi gelemedi 28 haftaliktim. Kinada eglendik oynadik halaylar bilmem neler. Ertesi gun icinde bulundugum asansor 10. Kattan asagi dustu. Sag cikmamiz mucize olan yerden ben ve 4 yasindaki oglum burnumuz bile kanamadan ciktik. Kimsede can kaybi yok kirik vs var sadece demem o ki Olacak olan her yerde olur bence gitmek istiyorsan git.
ikimelekannesii22 taninmayananne Allah korumuş cok geçmiş olsun olacak olursa evdede olur tabi. eşimi yanlız gondermek istemiyorum gidecem galiba
AslanBebeginAnnesi ikimelekannesii22 Ay kız ben de bugün mutfak robotunu çalıştırırken acaba bebişim korkuyor mudur diye vicdan azabı çektim 🤔🥲😂😂 Acaba yüksek sesleri duyup korkuyor olabilirler mi yaaaaa yada biz mi abartıyoruz 🤔😂
Fundaaaaa ikimelekannesii22 ahhh 😂 şuan onun en net duyduğu senin kalbinin ve organlarının sesi senin sesin babasının sesini bile çok derin duyuyor 😂 birşey olmaz
PapatiA ikimelekannesii22 ben de geçtiğimiz hafta sonu en yakın arkadaşımın düğününü yaptım 37+1dim sadıç olduğumdan sabahtan akşama koşturdum da akşam oynadım da diğer arkadaşlar Allah askına otur Bız doğuracz dedi durdu tek hatam yanıma terlık gıbı bısı almamışım günün sonunda topuklu mafettı bır gün üstüne basamadm acıdı şişti Allah’ın ıznıyle bişey olmaz yani kendını bılırsın sen zaten
Ezgidoga Ay acaba ben mi anormalim insanlar mı 🤷🏻♀️ Erken doğum tehlikem var 31. Haftadan beri. Hep 35 i göreyim derin nefes alacağım dedim ve öyle de oldu suan 36 haftalığım yakın arkadaşımın düğünü kınası oldu ve gittim sonuna kadar da durdum🤷🏻♀️ İlginç