Toplu cvp olsun diye bunu açtım. Şimdi diyeceksiniz ki belki bu haldeyken mi açtın. Hem herkese örnek olsun istiyorum hem de kafamı dağıtmak istiyorum. Eşimle birbirimize bakıp ağlayacağız yoksa. En başından başlıyorum 1 ay önce doguruyorum sanarak gittim kum döktüğümü öğrendim ve çok zordu. Lütfen en ufak bir şey de idrar tahlili verin. Çünkü kum döktüğüm süreçte bebeğin ciğer gelisimi azalmış.. daha sonra kasintilarim başlamıştı ama bu kadar değildi. Dün gece 5 e kadar uyuyamadım. Ama parmak uçlarıma kadar kaşınıyordum çok kötüydü. Ne sürsem yapsam fayda etmedi. Ve kolestaz olduğunu anlamıştım. Sabah kontrol diye geldik açıklık yoktu nst normaldi. Ama ben doktora ben çok kötüyüm hala kaşınıyorum kolestaza bakalım dedim. Hemen kan verdik 32 olması gereken değer 275 çıktı. Dahiliye doktoru kendi doktorum eşim ebe falan oturduk ve bir karar verdik. Dahiliye doktoru böyle 1 gün daha tutamam dedi. Ben çok ağladım. Ağladıkça doktorum bana sarıldı halledeceğiz ben yanındayim dedi. Eve geldik duş aldım eşyaları kontrol ettim yatisim yapıldı. Doktorum çok esprili ve rahat birisi. Doğumhaneye gittik güle oynaya doğum yaptık. Sezaryen oldum. Ama çok pozitifti. Çünkü korkmadım sakinlestim ve etrafımdaki herkese güvendim. Eşim basucumdaydi aslında girmesini istemiyordum ama maalesef annem falan yetişemedi her şey de o vardı. Epidural aldım. Hiç hiç hissetmedim. Bebek çıkarken bile hissetmedim cidden çünkü kendimi saldım hatta uyku moduna geçirdim sakin olayım diye. Sonra her şey bitti odaya geldik Defne yanımdaydi ama iklayarak ağlıyordu yani farkliydi. Ben zaten uyuşuk anlamıyorum bir şey. Eşim susturuyordu. Doktor geldi nefes alırken biraz güçlük var kuvoze alalım dedi. Bir kere opturduler gitti. Cok ağladım üzüldüm. Onun orada iyi olacağını biliyorum. Sadece odada yarım saat vakit geçirip gidince cok koydu. Sonra eşime demişler ki grip covid enfeksiyon mu geçirdi. Eşimde kumu söylemiş kolestaz demiş. Bebek o yüzden böyle demişler. 2700 doğdu. Boyu uzun. Kan tahlili karaciğer ultrasonu alındı. 1 hafta kalacak denildi. Antibiyotik veriyorlarmış. Ben göremedim süre bitti. Ayagads kalkmam için erken. Eşim gördü kendine gelmiş uyuyormuş. Beni de.odada elimizle.sagdik kolostrum geldi. Hemen ebeye verdik. Halimize şükür. Ama lütfen her adımınıza dikkat edin.. bizimde doğum hikayemiz buymuş ne yapalım. Bu arada annem yolda geliyor. Belki annemin evine gidebilirim.. eşimin iş yerinde sıkıntılar var izin konusu sakat ama onu haftaya düşüneceğiz artık. 🙏 Çok uzun oldu ama durum bu. Burada bir aile olduk hepinizi çok seviyorum. Dualarım sizin bebeklerinizin gününde.gelmesiyle olacak ❤️