brltnyy Kızlar kilo durumunuz nasıl kıyafetleriniz oluyo mu ben 28. Haftadayım pantolonlarım oluyo zorlasam kapanır düğmesi de😀
Seda35 brltnyy kesinlikle olmuyor göbeğiniz çıkmadı heralde sonuçta 7ayliksiniz yoksa lastikli pantolon mu 😅
durumom2022 brltnyy ben 13 14 haftalardan beri hiç normal pantolon giymedim hamile pantolonuna geçince anladım ki o pantolonlar karnımı çok sıkıyormuş kasıklarım ağrıyormuş bence sizde giymeyin bebeğe yazık
brltnyy durumom2022 yok zaten riskli gebeliğim var dışarı çıkamıyorum o yüzden giymiyorm hastaneye giderken de geniş pantolonm var eşofmana benzer onu giyiyorum ama arada deneyip kendimi kontrol ediyorum 😀
Sevinc_beyimov 64 kiloyla hamile kaldim şu an 58 kiloyum 20 ci hafta hayla doğru beslenemiyorum miyde bulanmam gecmiyor
Annesininportakali53 brltnyy kız benim 14. Haftadan beri olmuyor göbekten dolayı erken çıktı göbeğim resmen doğumdan sonra eskiye dönerim diye Bi kaç şey aldım 🤣
yaasemin brltnyy 3 ayliken olmamaya başladı şuan bileğime girmez canım 😂😂 62 de başladım 70 şuan 28+1 oldum 😅
minikerdeminannesi Benim 1.5 aylıktan sonra sıkmaya başladı biraz dar giyiyordum çünkü,bazı geniş olanlar oluyordu 3.5 ayda
Misssitare brltnyy 28. Haftada 9 kilo almıştım. Malesef olmuyordu. Fermuarı yarı açık kullandığım vardı ama rahatsız ediyordu. Doğumdan sonrada olacak gibi durmuyor. 37. Hafta 22 kilo aldım🥴 doğumda ne kadar gider meçhul🤷♀️
R94_ Malesef hiç biri olmuyor canım ben çalıştığım için herhalde göbeğim aşağıdan çıkmaya başladı ve rahatsız etmeye başladı kıyafetlerim