Portakaldml canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de her zaman çocuk konusunda çekimser durdum. Çünkü o sorumluluktan korkuyordum. 2 yıllık evliyim 7 aylık hamileyim. Planlı bir gebelik oldu benimki. Ama ona rağmen yine hazır değildim. Erken geliyordu, sorumluluktan korkuyordum. Ta ki onu kaybetme korkusunu yaşayana kadar. Hamileliğimin başında önce covit olduğumu öğrendim sonra düşük tehlikesi yaşadım. 4 ay boyunca çekmediğim kalmadı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bebeğim bana tutundu. Deli gibi kanamam oldu, afedersin parça parça kanlar aktı ben bebeğim öldü sandım gece hastaneye koştum. Onun o kalp atışını duydum ya Rabbime şükürler olsun dedim. Bebeğim annesine sımsıkı sarılmıştı. Kurban olurum ona ben. Hala aklıma geldikçe göz yaşlarımı tutamıyorum. Onu hissetmek çok başka. Hele bir de hareketlensin annesi o zaman nasıl hoşuna gidecek. Canını sıkma hiç. Aslında hayatımız kısıtlanmıyor, tam bir aile oluyoruz. Yine gezersiniz eğlenirsiniz ama 2 kişi değil de 3 kişi olarak yaparsınız :) iyi düşün iyi olsun annesi. Allahım isteyen herkese nasip etsin, kimseye evlat acısı yaşatmasın.