M_A Normal doğum ıstıyordum hep ama gelmiyor bebek hep normal ıstıyordum sunı sancıyla açılma olmazsa seseryanla olucak doğumum
Irem88- M_A açıkcası bende korkuyorum 39 haftadayım haftaya sanırım doktor rahmi uyarıcak gelmezse bebeğimi riske atmayıp mecbur kabul edicem sezaryeni .inşallah kendi istekleriyle gelir bebişlerimiz🤲
Hulus M_A zaten suni sancı almanıza rağmen doğum gerçekleşmez ise zorunlu sezeryan oluyorsunuz kabul edip etmemeye bakmıyor ondan sonrası
izobellaaa-_- Bende normal doğum istiyorum bebek gelmeyecek diye korkuyorum çünkü hiç belirtim yok tabi daha 37+3 ama ne aşağı baskı nede bebek de gece hareketliliği gece falan rahat uyuyorum bunlar ile alakalı mı bilmşyorum ama ağrı falan vs hiç bir şey yok
hunilimom izobellaaa-_- herşey bı kaç saatte bile olabilir o yüzden kafana takma ilk gebelikte 41 e kadar bekledim sıfır belirti ile sancı yok açıklık yok Nisan yok çocuk kanalda değil sadece bir gece stressiz yattım o gece suyum geldi doğurdum bunda da 11 de nst çekildim 1.30 da tekrar çekildim 100 e vuran sancılarım çıktı 1.45 de suni takıldı 😂 daha erken geleceği olunca dakikasına değişiyor herşey