hunilimom Hsrtttyu vajinal mantar dimi yanlış anlaşılma olmasın da eğer öyleyse benim de başıma Geldi randevu yoktu burda saolsun arkadaşlar sirkeli su önerdi onu yaptım taharet aldım kasintisini felsn aldı en azından
Masumanneinci Hsrtttyu gynelomexin diye bir krem ve fitil verdi doktorum. Benim de öyle olmuştu. Ama doktora görünmeden kullanmak olmaz. Siz bir sekilde doktora görünün
Cagmer Hsrtttyu ben de geçen hafta gittim doktora aynı sebepten travazol verdi. Bir kere sürdüm daha da kaşıntı olmadı
SaruMerve Hsrtttyu batikon döküp pamuğa onu uygulayın bana doktor sölemiştim hamile olduğun için bişey yapamam sirkeli su batikon kullan dedi canm benimde çok kötüydü kanıyodu hatta ben kullanmadım ne sirke ne batikon sadece iç çamaşırıma çok dikkat ettim pamuklu kullandım hep günde 2-3 kez değiştiriyorum ortasını ütüleyip giyiyorum çok şükür bayadr iyiyim
hunilimom Hsrtttyu ben kadın doğum doktoruma hemen gittim fitil ve krem verdi oda geçirdi kaniyordu hatta kasinmaktan ben sirkeli su yaptım sürekli çamaşırını değiştirdim ve yıkadım hep belden aşağı
Sule0606 Aile hekimine gidin o uygun olan ilacı yazıyor. Dün bende gittim hemoroid hem vajinal enfeksiyon vardı. Enfeksiyon için travazol krem yazdı. Geçmiş olsun
minnosbirkiz Hsrtttyu hamile misiniz bilmiyorum yinede dikkat etmenizde fayda var, doktorum bana gynomax XL isimli fitilden vermişti, içerisinde 3 adet var, her gece yatmadan önce kullanılıyor, 3 gün içerisinde çok şükür geçmişti