Ogretmenanneyim Hamaratpanda fetal dna testini hemen verdim keşke ilk başka doktora gitseydim doğru söylüyorsun
Ogretmenanneyim bluepoint dörtlüyü gerek görmemişti doktor ikili testim cok düşük risk diye. Ultrosonda burun kemiği cok cok kısa çıktı
Sedaaa95 Ogretmenanneyim Amin inşallah sende sağlıkla kucağına al😊 bilerek uzun uzun anlattım benimde o dönem çok ihtiyacım oluyordu böyle şeyler okumaya seni çok iyi anlıyorum 😊
Mores Bilge-96 aynı zamanda benim kanama alanım vardı. Prof perinatalog ikili testimin yüksek çıkması ve bağırsaktaki parlaklığı ona bağlı olabileceğini söyledi.
Sellmaseellma Ogretmenanneyim bana da ense kalınlığı 4.4 dendi ama burnu hayet iyiydi çıkıntılıydı ikili taramaya yönlendirildim
inci_tanesi Ogretmenanneyim Ben değil ama iki tanıdığıma da aynı şeyler söylendi hatta farklı sehirede gidip bakildilar ikiside gayet sağlıklı dogdu çok şükür bişey olduğunu sanmıyorum onlarada ense kalınlığı burun aynı şeyler söylenmişti küçücük burnu var
Bilge-96 inci_tanesi inşallah bizde de öyle olur.. ultrasonda hiçbir sıkıntı yok dedi doktor hatta bu kan niye bu kadar yüksek riskli gelmiş diye şaşırdı
Gamzeeee16 Ogretmenanneyim hiç korkma güzelim rabbime dua et %100 down dedikleri bebişler bile sağlıklı bir şekilde doğuyor sıfır risk hiç bir zaman olmuyor zaten