crazymommy Kızlar filtre yaptım sanki burda daha çok belli oluyor 🤔 Yarın ilk idrarla tekrar yapcam bir günde belirginleşir mi ?
edb06 crazymommy bu test bende de böyle olmuştu 1-2 kez ama negatifti. Yine de belli olmaz tabi ki :)
Deletedmom_8 crazymommy yaptıktan sonr hemen 5 dakika içinde çıkan sonuç geçerli. Daha geç çıkan kuruma çizgisi muhtemelen. Adetiniz kaç gün geçti ? Belki geç döllenme falan varsa o yüzden de net çizgi çıkmıyor olabilir
Eceaysezdmrr crazymommy ben cuma yapmıştım negatif ti hayal gibi cızgı görüp kaybolmuştu salı günü elimde bir test kalmıştı amman durmasın bunuda yapcm demiştim ertesi gün adet günümdu silik çizgi ile ögrendım cuma günü de varmış ama beta dan dolayı çıkmamış ümidini kaybetme
Goncanur crazymommy cinsel ilişkiden 21 gün sonra erken gebelik testleriyle deneyin bence bu test erken gebelik testi değil sanırım
crazymommy edb06 Benim bu testi 10. Yapışım falan ikinci defa böyle çıkıyor ilk böyle çıktığında kimyasal gebelikti 🥲
Pinarrrakyol Bazen belli olmuyor bir iki gün deneyebilirsin bende de ilk şeffaf oldu sonra tam rengini aldı gebelik testinde şefaf çıksa bile kabul sayılıyor
Aaaysee crazymommy Canım testi yaptıktan sonra 10 dk dan sonra ki çıkan çizgi geçersiz oluyor yani ertesi gün bir çizgi çıksa da doğru değil varsa ilk 5 dk da çıkıyor zaten
Tbsra95 crazymommy bende de böyle cıktı sonra negatif cıktı bebeğim ya ama bir kac gün sonra ysp koyu olursa pozitiftır
crazymommy Tbsra95 Nasıl öyle çıkıyor herkese anlamadım ben bu 10 kereden fazla yaptım bu testi diğerlerinde böyle çıkmadı 😅
Eceaysezdmrr crazymommy tamamen belli olmasa bile biraz daha görünür çizgi bugüne göre varsa yanı inş vardır 😇
edb06 crazymommy ben testi yaptıktan 1 gün sonra bu çizgiyi gördün sandım ondan kuruma diye düşündüm 😂