Bhr075 Sağolun 💗💗 tabi anlatayım beni ameliyathaneye götürdüler tabi ben heycandam ölüyorum o sıra. Paniktende ordaki doktorumu vs sorularımla bunalttım galiba :) ama konuşa konuşa uyumuşum bile yani uyutmuşlar.
Sonra ben daha ameliyathanedeyken ayılmaya başladım sesler duymaya başladım önce ama böyle biraz sersem gibi oluyorsun tabi. Uyanır uyanmazda ağrı hissetmeye başladım fakat şiddetli değildi az-orta şeklindeydi zaten hemen ağrı kesici yapmışlar bana 10 dk içindede etki etti sonra odama çıkardılar beni ordada kendime geldim tamamen. Her istediğimde ağrı kesici yaptılar bide serum verildi. Sonda da takılıydı ameliyata başlamadaj takmışlardı. Tam 6 saat sonra hemşireler geldi sondayı çıkardı ve beni kaldırdılar o ilk kalkış gerçekten çok zordu yürüdüm ama sonrasında bol bol hemşireler koridorda 10 tur dedi. Bebeğimi yoğun bakıma almışlardı bu arada yanımda değildi ve hemşire beni sağolsun cesaretlendirdi güzel yürürsen seni bebeğinin yanında yollucam görmeye dedi yürüyerek gitceksin dedi. 2. Günden sonra ağrı da azaldı zaten 3. Gün taburcu edildim evdede parol ve arveles içtim günde 2 kere 1 hafta sonra baya baya iyiydim rahattım çok şükür şimdi ise ameliyat olmamış gibiyim🙏 Genel anesteziden hiç bir yan etki görmedim