Mimonur Kızlar reglimden 5 gün önce ilişki oldu sonra normal gününde regl oldum ama şuan üzerimde yorgunluk halsiz mide bulantısı hep uyuma isteği var bir kaç kişi geç döllenme olabilir falan dedi veya regl olup hamile olanda var dediler yaşan ölçümü bu durumu veya duyan bilgisi olan
umyahsen Mimonur 10+1di öğrendiğimde 🤗 normal bir şekilde adet oldum. Üstüne görmüşüm. Adetime göre 3hafta önce gözüküyor. Olabilir bence
Aselinannesi3 Mimonur Üzerine görmüş olabilirsin benimde öyle oldu 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim regl bittikten 2 gün önce sol kasık ağrısı yaşıyordum çok kötü şekilde
2Meyve- Ben ilk gebeligimde 2ay3 günlükken öğrendim hamile olduğumu . Çünkü hem hamile olup hemde regl oluyordum . Farketmedim. Şuan ikinciye gebeyim 1,5 aylıkken öğrendim 😅 eşim askere gitti öyle öğrendim 😅 bunda adet olmadım 17 gün gecikti
Mimonur Aselinannesi3 ben tamamen regl oldum yani sadece silik değilde yoğun bir şekilde sizde de öyle mi oldu
umyahsen Mimonur her ay olduğum gibiydi canım. O yüzden hiç anlamadım. Hamile olmadığımı düşündüğüm için belirtilerşmş de anlayamadım hiç. Ama sadece çok duygusaldım hamile olduğumu öğrendiğimde boşu boşuna ağldığm zamanları düşününce demek ondanmş dedim. İlk kızımda da öyleydim çünkü.
2Meyve- Mimonur ben ilk gebeligimde dediğim gibi hiç bir belirtim yoktu sadece hafif bulantı oldu oylelikle test yapmistim. Ana şuan ki gebeliğimde bütün belirtileri 1,5 aydan sonra yaşamaya başladım 😔
Ertugrul Bende 2 gün adet oldum yoğun sonra 2 3 gün birşey gelmedi poşet taşıdım kan boşaldı sonra kesildi tamamen ama adetm bitti sol kasığımda.birsey varmış gibi ağrı oluyor