Ya kızlar belki saçma bi soru olacak ama bilmiyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım ben çünkü…Ben henüz 2 buçuk aylık evliyim bu süreçte zaten tatil olduğu için 1 hafta kendi evim de sonra kayınvalidemler de köyde kaldım (iyi ki kalmışım hepsi çok iyi insanlar) şimdi 1 haftadır da kendi evimdeyim ama bu bir hafta nasıl geçti gerçekten anlatamam. Ailem İstanbul da ben Adıyamandayım aramız da 18 saat var yani görüşmemiz imkansız maalsef basta annem olmak üzere hepsini çok özledim ama oyle basit bir özlem değil ablamlar arıyor seslerini duyduğum an ağlamaya başlıyorum annem arıyor üzmemeye çalışıyorum kendimi tutuyorum sonun da yine dayanamayıp ağlıyorum yada teli kapatınca 2 saat ağlıyorum…bunun dışında ilk basta hormonlar dedim vitaminsizimdir dedim ama böyle bir hormon var mı bilmiyorum yani nefes alamıyorum sanki üstüme üstüme geliyor her sey pozitif düşünmeye çalışıyorum içimden iyi olcak her sey bu zor günler de geçecek alışacaksın diyorum sonra bakıyorum beynimin içi boşluk sanki yani tarif edemiyorum gerçekten ama sanki böyle mal gibiyim düşünemiyorum bile bir sey halsizlik deseniz hat safada resmen kolumu kaldıramıyorum kolum kanadım kırıldı derler ya bilmiyorum öyle cidden yok yani elimi kaldırıp bir is yapamıyorum yataktan kalkamıyorum. Ablamlar bu kadar olması hiç normal değil diyorlar korkuyorlar onlar da benim adıma açıkçası nazar,büyü bir sey olmasından korkuyorlar çünkü hem çevremiz de böyle insanlar var hem de ben asla böyle birisi değilim evet evliliğe alisamamıs olabilirim daha 2 ay oldu zaten kimse hemen alışamamıştır ama ben yine de hayat enerjisini asla kaybetmeyen,pozitif düşünen bir insandım. Hocaya bir gidelim diyor annemler bi de bi kere bizi gorsen belki daha iyi olur diyolar çünkü dayanamıyorum sanki bir daha göremeyecekmişim gibi Allah korusun 🥺🥺 şansa bu hafta babam buraya geldi bir taziye için esimle konustum gitsem bi 3 hafta 1 ay falan tamam dedi anlayışlıdır zaten Allah razi olsun ama sorun babam katı biridir ne isin var yeni evlisin diyebilir insaAllah izin verir de giderim kızlar ne olur Dua edin. Çok uzun oldu okuyan varsa hakkınızı helal edin ama ben isin içinden çıkamıyorum acaba dedim var mıdır böyle olan yani önceden şakasına derdim psikolojim bozuldu vs su an sanki Allah korusun gerçekten yaşıyorum,geçer dimi bu durum ne olur rahatlatın beni 😪🥺