Seymona1 meraklianneadayi23 28+2 4 kilo aldım 54 kiloyum sadece göbeğimden alıyorum çok güzel bir görüntü diyor herkes 😅 ama ben daha fazla almak istiyorum bakalım kilo alırım inş
meraklianneadayi23 Seymona1 Beb 5 kilo aldım ama aldığım belli olmuyor sanırım tüm vücudum aynı anda alıyor 17.haftama giricem yarın göbeğimin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum 🤭
Sedaduru meraklianneadayi23 Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun çok zor denemeni tavsiye etmem 5.ayda dene ben dün gece ki 2prilamımı unutmuştum sabah 1taneyi hemen aldım ama korka korka su içtim çünkü su içince hemen çıkarıyordum bak bugünlerde hafifleme var 19-20.haftalarda dene canım
Hatice_Bahri meraklianneadayi23 yo bebekde bende çok sağlıklıydık hıc bır şey demedı 😂 hatta derdım ben böyle sıstım çocuk kılo alıyormu derdım 😂 oda almıs bende
Sanal_koala00 meraklianneadayi23 aslında öyle kusmalarım falan da olmadı iştahm da açık ama 1 kg ile devam 😌
Ebrarabla_06 meraklianneadayi23 28+4 haftalık olduk 59 ve 60 arasında gidip geliyorum 61 le hamile kaldım
yldzkbra46 meraklianneadayi23 Ailede genetik bizde malesef kilo almıyorlar gebelikte ablalarım da aynıydı bende böyle gidiyorum şimdilik 🤷🏼♀️ Biraz almak isterdim ama bu zamana kadar bulantılarım sağolsun izin vermedi
1bebiis1annnis meraklianneadayi23 29 haftalık hamileyim.Toplamda 14 kilo aldim artk kendimi ttutmam lazm
siriniko2511 35 haftalık hamileyim 52 ile hamile kaldım bu sabah tartıldım 62 olmuşum. Son haftalar daha da kilo alınıyor diyolar bakalım daha ne kadar şişicem😊