Umay255 Fidan_14 bunları hepsi bnde var bide vajinam da ağrı kasıkta batma gibi birşeyler oluyo acaba normal mi bunlar
Melikemercimek Fidan_14 benim de öyle normalde bu kadar hareketli değildi aslında maşallah bugün devamlı vajinaya yakın tekme hissettim .
Beydilielf Çabuk yorulmaya başladım. Daha önce 10bin adım attığımda bu kadar yorulmuyordum bugün çok yoruldum. Bi de tam anlayamasam da ne olduğunu 10 Saniye kadar toplanma sertleşme oluyor sonra yumuşuyor karnım hemen.
Elaeyl Fidan_14 şükür başka yok genel olarak iş ten sonra yemek hazırlayıp yiyip hemen uzanıyorum, birde geceleri karnim adet sancisi gibi bazen agriyo doktora sordum normal diyo sizde de oluyor mu
Umay255 Elaeyl şuan aynısını yaşıyorum bnde bide vajinada ağrı oluyo ara ara sancı gibi inşallah normaldir
Elaeyl Umay255 vajina genişliyor sanirim ondan kaynaklı Birde ayakları oradaymış bebegin kafası yukarı da benim hala ondan tekmeleri orada hissedersin dedi Bide şekerim yüksek çıktı 50 gr lik 167 çıktı Haftaya tekrar 100 gr için gidicem moralim bozuldu
Umay255 Elaeyl Allah yardımcın olsun bacım evet teklmeler oramda bugünden beri afedersin altıma isiycem gibi oluyo