ey_lull Hamileliğimin başından beri normal doğum istiyordum çünkü ameliyattan çok korkuyodum şimdiye kadar diş bile çektirmedim :) son ayıma kadar devlete özele toplam 5-6 doktor gezdim hepside sağlık problemim yüzünden sezaryen olmam gerektiğini söyledi. Ama ben gerçekten çok korkuyodum.eşimin girmesini o yüzden çok istiyodum ama yasaktı😕38+6 da gün vermişti doktorum. Ameliyata girerken kocamda gelsin lütfen dedim yinede almadılar😁 herkes çok korktuğumu biliyodu abim annem eşim herkes ağlıyodu ağlayarak girdim gülerek çıktım😁🙏🏻 Anestezi doktoru yaptığı herşeyi tek tek anlattı hiç ama hiç acımadı iğne. Ben uyuşmadım uyuşmıcam galiba başlamayın sakın dedim😁 kaldır bacagını dedi çok hafif kaldırdım hemen arkasndan şimdi kaldır dedi sadece parmaklarımı oynattım snrada o da olmadı göbeğine iğne batırıyorum hissediyomusun dedi hiçbişey hissetmiyodum. Snra doktorum geldi ameliyata başladı 6-7 dk snra bebeğimiii gördümmmm🤗❤️ sadece bebeği çıkarırken midemden kuvvetli bi şekilde itti hemşire o biraz acıdı. Ama saniyelik bişey. Benim yaramazın çıkmaya niyeti yokmuş ondan öyle olmuş. Snra bebeğimi izledim ilk kontolleri yapılırken o sırada beni kapatıolardı aaa dedim sakın içimde bişey unutmayın valla ondanda çok korkuyorum😁 güldüler öyle şey olmaz diye. Valla tv de herşey görüyoruz korkuyoruz snra dedim. Hiç sarsıntı bile hissetmedim. Çok kolaydı hiç korkulcak bişey yokmuş. Snra dışarı çıktığımda herkes sevinçten ağlıyodu ben gülüyodum😁 çok uzun oldu ameliyattan sonrasını yoruma yazıyım isteyen okur😁 allahım hepinizi sağ salim bebişinize kavuştursun inşallahhh sakın korkmayın zaten bebeği görünce hiçbişey kalmıyo🤗
Seyma_ ey_lull ne güzel hayırlı olsn canm.. ne kadar sürüyor bebek cıktıktan sonra kapatma dikis 😔 zor mu bide sonrasnda dikisler acıyor m
Ginkgo ey_lull Yaa ne guzel ne mutlu allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Bende pazartesi sezeryan olucam bakalim bi korku var spinal olursa diye. Daha belli degil genel mi spinalmi🙄
ey_lull Seyma_ 25-30 dk daha sürdü. Evet biraz acıyo ama abartılcak kadar değil. Ben ilk yürüdüğümde yarın daha iyi olursun diyenlere kızıyodum nasıl olucam acaba sanki kolay diyodum:) gerçekten ertesi gün daha iyiydim agrımda azalmştı.
ey_lull Bebeğim 3.090 gram 48 cm oldu😊 Ameliyattan çıktıktan 4 saat snra uyuşukluğum geçmeye başladı 6 saat yürütmek için geldiklerinde ben gazımı çıkarmıştım bile yattığım yerden😁 kalkarken biraz acıdı ama başım falan dönmedi kalkıp yürüyebildim bi iki tur. Sondayı uyuşunca takmşlardı çıkarırknde hiç acımadı. Snra saat başı kalkıp yürü demişlerdi o kadar sık kalkmadım ama 3. Kalktığımda tuvaletede çıktım. Gaz agrısını çok çekmedim bilmiyorummo yuzden😁 ama benim asıl kabusum öksürük😩 8. Ayımdan beri öksürüyodum hala da öksürüyorum😩😩 dikişlerim acıo öksürdükçe. Onlar açılcakta bişey olcak diye korkuyorum şimdide . Bugun 4. Günüm çocuguma kendim bakabiliyorum artık sadece öksürüyorum onun acısı var. Sormak istedikleinizi hiç çekinmeden sorun tek tek cevaplarım ☺️
ey_lull Ginkgo kesinlikle spinali tavsiye ederim bebeğini o anda görmek öpmekk çookk harikaa bi duygu☺️
Gmzomr Valla canım içime su serpmek için yazmışsın sanki cumartesi günü büyük ihtimal bende spinal sezeryan olcam senin hikayeni okuyunca rahatladım biraz 😊 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini inşallah 😊😊
ey_lull Muselo özel hastane . aslında ertesi gün iyiydim ama doktorum 2 geece kalıcaksın diynce bnmde işime geldi hastanedeki yataktan kalkıp yatmk çok daha kolay.