Fatma0090 Katze8sirac rica ederim canım ne gibi sıkıntısı var acaba 😞 tam vaktinde gelmiş inşallah cabucak toparlanıp evinize dönersiniz inşallah 🤲🏻
Baltopu2 Katze8sirac cannim rabbim şifa versin dualarimdasin.Haftasi da iyiymiş aslında,kilosu nasıldı
Brcavsr Katze8sirac Herşeyin yolunda olmasi için tedbir amaçlı tutuyorlardir canm. Sen dua et gönlünü ferah tut o iyi olsunda varsın geç al kucagina 🙏
Katze8sirac Brcavsr QUEEN088 Sunanur Fatma0090 bebegim42_ Kızlar çok teşekkür ederim sabah bebeğimi almaya gidiyorum tabiki doktor vermek istemiyor ama kavga gürültü bir şekilde alacağım yarın
bebegim42_ Katze8sirac rabbim sağlıkla kucağına almayı küvezden çıkmasını nasip etsin canım güzel haberlerle gel inşallah 🤲🏻 bizide haberdar et olur mu
Katze8sirac Geçen gün almamak için ikna ettiler beni bugün taburcu edecekler güzellikle almaya geldim bu defa 🌸 açık açık itiraf ettirdim ama yerine hasta bulamadıkları için çıkamadıklarını söylettirdim bebegim42_ Busra156 Brcavsr Fatma0090
Busra156 Katze8sirac benim bebegmde o yüzden yattı 9 gün çok zor yeminle bizimde öyle hergun yeni birşey çıkardılar allah büyük iyi olsun çıksın öyle düşün evde birşey olsa daha zor inan ki biliyorum kolay degil ama iyi olsun bebiş çok geçmiş olsun
bebegim42_ Katze8sirac bunlar ruh hastası mı ya ne demek yerine hasta bulamadı da taburcu etmedi tövbe yarabbim ya allah akıl fikir versin 🤲🏻 şimdi aldın mı canım bebeğimi
Fatma0090 Katze8sirac o nasıl sacma bi iş hasta yok diye mi vermiyorlarmış millet bebek iyi olsun annesime hemn kavusun der bunlar sacma sapan iş şikayet edin o zmn canım