Cicekarslan rabiaudn benim ne kuaförüm önerdi ne de doktorum hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kestik lazeri ışınları çok kötü
Derya0-7 rabiaudn gidebilirsiniz. Eğer ilk 3 ay tehlikeli bir durumumuz yoksa yaptırabilirsiniz. Sadece hormonlar değiştiği için bitirmeye yönelik değil, incelmiş olan tüyleriniz tekrar başka işlem ile kalınlaşmasın düşüncesiyle devam edin.
Aycan05 Bende lazere gidiyorum çok merak ettiğim sorulardan birisi ben komple gidiyorum ama genital bölge dahil
rabiaudn Aycan05 evet googleden araştırdm her hangi bir sorun olmaz diyor ama bilemedim giden var mı acaba
Melismelo Bir zararı yok ama faydasıda yok diye biliyorum hormonlardan pek fayda etmeyebilir o yüzden önerilmiyo paranız boşa gidebilir yani 🤷♀️
rabiaudn Derya0-7 evet o konuyu biliyorm bitirmek için değill de gebeliğimden 2 ay önce gitmiştm son kez gidiyim diyorum bi zararı yok diyorsunuz değil mi? 😊😊
Derya0-7 rabiaudn hayır yok korkmayın. Bende güzellik uzmanıyım yapıyoruz. Dediğim gibi bi riskiniz yoksa yaptırabilirsiniz ☺️