handeozt8 Kızlar gün boyu adet sancısı gibi hafif sızı çektim ama hafif rahatsız etmedi beni akıntım ise koyu sümüksü beyaz bu nişan gelecek habercisi mi ya da doğum yaklaştı habercisi mi bilenler yaşayanlar yazabilir mi
dlrterzioglu handeozt8 Dün bende böyle bir post açtım cevap alamadım 🤦🏻♀️ Nerde saçma sapan post var millet orda… Sonuçta burası bir hamilelik platformu bilgi almak imkansız dedikodu varsa herkes koşuyor … Üstte kalsın belki cevap gelir bende yararlanırım.
Fatmanur22 handeozt8 canım nişan oluyor benimkide öyle oldu ilk hamileligimde en fazla bı kac güne sonra sancım olmuştu bugün benimde öyle oldu ama sancım Yok bakalım
TVEsraelizan_yusuf handeozt8 bildiğim kadarıyla bebek aşağı indiği için arttığı sadece o akıntının ilk gebeligimde doktorum söylemişti
birmeleginannesiiii handeozt8 tam aynı durumdayım gün boyu adet sancım vardı şuanda da var. Doktoruma sordum az önce, eğer ağrı şiddetin artarsa doğumhaneye git, kasılma varsa da takip et dedi. Keşke net bilen birisi yazsa öğrensek
Maviii handeozt8 nişan denilen şey, kanlı akıntı bildiğim. ağrılarınız varsa bekleyin yalancı doğum sancıları olabilir. suyunuz gelir ya da kanama durumunda sancınızın 5 dk bir olması durumunda doğum başlamış oluyor.
handeozt8 Maviii anladım tamam ama şu an sadece geçmeyen adet sızısı var sadece öyle 5 dk da sancı girme olayı yok açıkçası
taninmayananne handeozt8 evet nisan gelmis olabilir. Takip edin leke yada sancida artma su gelmesi olursa gidin. Bende de gelmisti ama dogumum 2 hafta sonra oldu.
handeozt8 taninmayananne 2 hafta sonra ben 41 oluyorum bana o vakte kalmaz gibi geliyor ama bilemedim tabi 🤔🤔🤔
taninmayananne handeozt8 kalmayabilir tabii ki herkesin yapisi farkli. Ben 36. Haftaya dusuk ve erken dogum riskiyle geldim riskli bi gebelikti surekli yatmali falan 39 da suni sanci aldim benim yaramaz gelmedi 😂 sezeryan oldum
myangelson handeozt8 yok öyle geldi herkeste kanlı olarak gelmiyor zaten kansız şekilde gelen de var canım