Fatma0090 Dnz35 vitaminler önemli kuzum bebek senden vitamın alıyor almaya devam ediyor sende de kalmayınca hem sana sorun hemde bebek gelişimş de bagxılarında etkiliyormus bn 31 haftada gittimdd vitamini bırakabilirsin dedi doktorum ana tahlık yaptık dusuk cıktı kullandım halde içmeye devam et bi muddet daha dedi
Ebru-EY Dnz35 Demir D vitamini Balık yağı B12 vitamini Magnezyum Multivitamin kullanıyorum şuan. İlk üç ayda folik asit kullanmıştım.
Cindindi Dnz35 Taryferon kan ilacı Balık yağı Magnezyum,calsiyum,d vitamini Bunları içiyorum biraz zor ama yapacak birşey yok ☺️
Serap-Yigit İlk hamileliğimde sadece folik asit ve demir kullandım. 8 yaşında oğlum. Bu hamileliğimde de folik asit demir ve d vitamini kullanıyorum başka bir şey vermedi doktorum
ayla__ Bana decavit verdi kullanmadım ilk 3 ay folik asit kullandım sonra ferrum diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum decavit berbat bir ilac icilmiyor büyük kabız yapıyor şuan bişey kullanmıyorum ferrum dışında 21 haftalık olduk Çarşamba muayenem var bakalım ne diyecek doktor
Dnz35 ayla__ al bendende okadar banada decavt verdi bende içemiorum cok kötü zaten yutamıyorum ferrum kullanıorm sadece . 23haftalğm vitamin hiç kullanamıcam
Fatma0090 Dnz35 cok karısıyon ddme bnde decavt içemedim 🤣 balık yağı hao verdi onuda içemedi Elenatal1 kullanıyorum gevelik öncesi ve gebelik süresince olanı doktkruna slrup ona da bakabılırsın
Serap-Yigit Dnz35 bana vermediler özel hastane takipliydm. Yine özel hastaneye gidiyorum yine vermediler. İlk oğlumda sıkıntı yaşamadım çok şükür. Bu daha doğmadı 32. Haftadayz
gulin-35 Fatma0090 her ıkısıde kabızlık ypıyır hatta decavıtte yapıyor ama bol suyla falan onu ıdare edıyorum
Hlalcg Sadece d vitamini bide kan ilacı ferrum onları kullanıyorum. Omega verdi balık yağ içemiyorum kullanmıyorum
Fatma0090 Dnz35 benim bi şişem var bide atıştırmalık cikolata yada leblebi faln alıyorum hapı agzıma atıp şişeyi kafama dikip yutup hemn agzıma bişeyler atıp yiyorum bende bu sekilde ilerledim
Humayun02 Dnz35 Ben ilk doğum da kullanmadım folik asit dahil değerlerim normaldi paketli yiyecek yemedim tavuk kola sucuk tarzı yıllardır yemem bol hurma ceviz meyve sebze kuru sebze çok yedim kuru meyve oğlum 3 yaşında hamdolsun çokta sağlıklı