minikerdeminannesi Kızlar bebeğimin başı 3 hafta öndeymis şeker yüklemesi yaptır dedi doktor ben yaptırmak istemiyorum genetik de olabilir dedi eşimin bebekliginde kafası büyükmüş,sizce yaptırmalı mıyım bu durumu yaşayan tanıdığınız var mı
Yildizparlak minikerdeminannesi canım ben zamanında şeker yüklemesi yaptırdım bebeğimin kafası 17 gün karnı 1 ay önde gidiyor genetik canimm herhalde suyum da fazla ama doktor herhangi bir şey soylemedi
mysweetbabyy minikerdeminannesi karin çevresi büyüklüğü şekeri dusundurur kafa ne alaka benim oğlumunda 3 hafta hep büyüktü benim eşimin kayinbabamin gorumcemin hep kafası büyük
Ysmndnz minikerdeminannesi şeker yüklemesi yapmak istemiyor isen eczaneden şeker takip cihazı al sabah aç karnına ölç yemek ye 1 1,5 saat araliklar ile her gün takibini yapabilirsin
Minigin_annesi0 2 hafta önden gidiyodu bebeğim başı büyük dediler çok korkmuştum şeker yüklemesi yaptırdım bişey çıkmadı bebeğim 4 aylık oldu kafası gayet normal
minikerdeminannesi Minigin_annesi0 normal doğum mu yaptınız acaba ,doğduğunda kafası normal miydi birde erkek mi cinsiyeti
minikerdeminannesi mysweetbabyy karın çevresi 1 hafta öndeymis canım ama benim eşimin de kafası büyükmüş ,şeker yüklemesi yapmak istemiyorum ne yapsam bilememdim
minikerdeminannesi Cananyildiz mysweetbabyy anne96 Ysmndnz Siz öyle mi yaptınız bir sorun olmadı değil mi
Elif-dmn Benim de karın ve kafası 1 hafta önde doktora sorduğumda sıkıntı olmadığını söyledi böyle olması normal dedi bana
Cananyildiz minikerdeminannesi ben seker yükleme yaptırmadım karın çevresi genis dedi doktor diger doktor normal dedi. Açlık tokluk seker verdim sorun çıkmadı
anne96 minikerdeminannesi ben seker yuklemesını dogru bulmuyorum. sadece aclık tokluk degerıme baktırdım sen de oyle yapabılırsın genelde seker yuklemesıne karsı olanlar boyle yaptırıyor ☺️
AslanBebeginAnnesi minikerdeminannesi Benim bebeğim bir buçuk hafta ileride. Doktorum şeker yüklemesi yaptırmamı istedi iyi ki yaptırmışım. Siz neden yaptırmak istemiyorsunuz ? Doktorlarımız bize bir şey tavsiye ediyorsa bir bildikleri vardır , bebeklerimizi ve kendimizi tehlikeye atmak bu kadar basit olmamalı …
minikerdeminannesi AslanBebeginAnnesi nasıl yaptırdınız ben hamile olmayan birinde gördüm çok fazla seker kullandılar gözüm korktu açıkçası
minikerdeminannesi AslanBebeginAnnesi doç.dr. ayla üçkuyu nün şeker yüklemesi hakkındaki videosu bana çok haklı geldi nedeni bu ve bunun gibi aciklamalar
AslanBebeginAnnesi minikerdeminannesi nasıl yani ? sprite içecek kutusu görünümlü bir içeceği içiyorsunuz alt tarafı ve tadı kötü değil emin olun. Çok basit bir şey , abartıldığı gibi değil. Lütfen doktorunuzu dinleyin geç kalmayın 🙏🏻
Ceyo93 minikerdeminannesi yaptırın bence benimde bebeğim 3 hafta ileri gidiyordu şeker çıkmadı ama iri bebekti ve suyum fazlaydı Allah göstermesin şekeriniz olsa kanamanız durmaz tedbirli olmakta fayda var