Deletedmom_11 Canım kızlar birkaç gündür bikini bölgemde dudak kısımlarında döküntüm var hatta vajina dudağının bacak kısmıyla arasında bile hafif bir kızarıklık döküntü var .Ay ne olur ne olur birşey diyin böyle birşey yaşayan var mı 😔😞
benkosarim Deletedmom_11 doktora gittiniz mi ne diyor bu arada jilet yapıyorsanız ondan da olabilir Bir nemlendirici krem falan sürseniz geçmezse cildiyeye ya da kadın doğuma gidin
Hayal-kayra Deletedmom_11 doktor lar genelde travozal krem yazıyor bu tarz durumlara sizde kullanabilirsiniz cilt kremi bir çok şeye iyi geliyor 2 kere filan sürmeye etki eder direk ezcaneden alabilirsiniz.
eyoli Deletedmom_11 bende aynı şeyi yaşadım canım tam dudakla bacak arasındaydı ve minik minik kabarcık gibi bir şeydi. Ciddiyete göründüm merhem verdi geçti
Deletedmom_11 benkosarim ay jilet yapıyorum da ah kafam dan neler geçti Ya diyorum ki mantar mı bu ama mantar böyle birşey mi Yani varya normalde de evhamlı biriyim 😔
Deletedmom_11 benkosarim doktorumla görüştüm bir iki gün takip et bakalım olmadı perşembe detaylı ultrason evraklarını göstermeye gelince bakalım muhtemel mantar dedi 😔
benkosarim Deletedmom_11 duşta değil de kuru jilet yaptıysanız bu döküntüler olabilir nemlendirerek jilet yapın duşta böyle duş jeli sürüp falan bir de dediğim gibi nemlendirici krem sürün eğer geçmezse tekrar doktora gidersiniz
Deletedmom_11 benkosarim ya geçen gün aptal gibi kuru yaptım 😔Varya iğrenç birşey ay allahım beterinden korusun birde insan en çok evladı için endişeleniyor Yani ben hadi buna katlanayım da çocuğum bundan rahatsızlık yaşamasın 🤧😔
Sevim_usta Deletedmom_11 ben da vajina içi aynısı oldu doktor travozol verdi temizleyip iyice kurula günde 3 kez tekrarla hiç birşeyin kalmaz Allahı izniyle bebege de mantarın bir sıkıntısı yok idrar yolu enfeksiyon olursan şiddetli ozaman korkmalısın bebek için saglık lı günler dilerim.)
Deletedmom_11 eyoli ay birde evhamlı biriyim keşke yaşamamış olsaydın ama yaşamış birini duyunca birde geçtiğini duyunca inanır mısın rahatlıyorum
Deletedmom_11 eyoli kuzum merhaba sende aynısını yaşadın diye sormak istiyorum .Benim o kırmızı adeta pişik gibi görüntüden sonra minik minik sanki beyaz iltihaplı sivilce gibi oldu senin de olmuşmuydu acaba .Böyle olunca geçmeye mi yüz tutuyor bunu anlamaya çalışıyorum da
Deletedmom_11 eyoli göründüm göründüm çok şükür mantarmış 😔😣😞Krem verdi şimdi onu kullanıyorum inşallah geçer birkaç güne