Annesininportakali53 Tubatgn kız 29 haftalik hamileyim en başından beri ağzım durmuyor şuan bile ac hissediyorum ama göbeğim davul gibi olduğu için hareket etmekte zorlanıyorum 🤣🤣
Tubatgn Annesininportakali53 yok yavrum bende yeni başladı bu kadar açlık hissi en başında yerlerde süründüm 🤓🤓
Zeynepcelik45 Tubatgn keşke bende senin gibi olsaydım ya maşallah benim hiç yemek yeme istegik yok zorla birşeyker yedik oda kusarak çıktım mutfaktan daha yiyemedim napicam doktor birşeyler ye bebegede gitsin dedi karnım aç ama ben yiyemiyorum 😭😭😔
Tubacngl Esra_Anne Evet bende senin gibiyim bazen iştahım aşırı oluyo bazen bişey yemek istemiyorum 😊
Kardelen_espark Tubatgn ilk gebeligimde 49 ile hamile kalıp 83 ile doğuma girdim , kendime söz verdim birdaha hamile kalırsam asla bu kadar kilo alıp yemicem dedim veeeeeee büyük konusmusum suan 9 haftalık hamileyim ve 8 kilo almışım 😒😒
Tubatgn Kardelen_espark hay maşallah canım bende 8 kilo verdim, işte aldıysam 2 kilo anca almışımdır. Yarın tartılıcam Bi..
Sedaayt Kardelen_espark Benim gibi birini gördüğüme resmen sevindim😅 bende 16 haftalok oldum inanılmaz bulantı ve mide yanması yaşadım ama kusmadım ben. Sadece karbonhidrat yiyebildim anca düzelmeye başlıyor gibi. Şimdiden 7 kilo aldom 😔
3273 Tubatgn ne güzel benve çocuk iicn endişelenme yiyorsun iyii 😁 bende yiyemiyorum naisl olacak bebeğim diye tedirginim 😕
Tubatgn Zeynepcelik45 bu dönemler normal bende o haftalarda hiç yemedim, yavaş yavaş açılır iştahın benim 11in sonunda açıldı normal yemek düzenime dönmüştüm. Şimdi abartı şekilde yiyorum.
Zeynepcelik45 Tubatgn inşallah açılır gerçi Canik ıslak kek çekmişti eşime söyledim getirmedi ondan sonra zaten agladigim için onuda canım istemiyorim
Tubatgn Zeynepcelik45 açılır açılır canım bende yemem sanıyordum.. Şimdi deli gibi götürür oldum her şeyi. Tatlı ekşi tuzlu aynı anda hemde
Bunyamin_im Tubatgn masallah Canim😂 Hepimiz qaliba o donemden geçiyoruz😃Bende oyleydim Hala sa oyleyim doguma Sayili gunler kaldi, Kilo alan biriysen eger Kendini tutmaya caliiss,ben fazlaa kilo almadigim icin😂Hep yedimm, Hala yiyorum
Tubatgn 3273 bende ilk başta senin gibiydim ağlardım besleyemiyorum diye ama olur mu Bebişler bizi sömürdüğü için halsiz düştük 🤣