balkizinbebegii hayallliiim sineral kullandım ama hamile değildim. Kendisi iltihap sökücü. Hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum ama ben yumurtalıklarımdaki iltihap için kullanmıştım bence hamilelik başında riskli olabilir
doee2022 hayallliiim gyno kullandım genital bölge kaşıntısı nedeniyle doktoruma söylediğimde reçete etmişti. Açıkçası birini kullandım geçti 2.yi bir hafta sonra kullan demişti kullanmadım.
_Nur_1818 hayallliiim Canım ben 18 haftamdayım sarı yeşil akıntım oluyor bazen onun için kullanıyorum
hayallliiim _Nur_1818 anladım canım bende kan ve idrar verdim kan temiz vajina ağzı için vercem dedi ameliyata giriyordu hemen gitti doktor o zaman vajina ağzında benimde enfeksiyon var
hayallliiim Cgdm34 çok teşekkür ederim bende kan ve idrar verdim tam girdim odaya kan temiz vajina için yazcam dedi o zaman benimde vajina ağzında enfeksiyon var
Cgdm34 hayallliiim aynen kuzum cunku bende de olmustu bende kullandım fıtılı bıde bana krem vermısti krem cok rahatlatmıstı ☺️
balkizinbebegii hayallliiim doktor hamile olduğunuzu bilerek verdiyse birsey olmaz herhalde 🤷🏻♀️ Yine de doğum doktorunuza sorun. Zaten o verdiyse sorun olmaz ya