elifsgr Zilandrnn yenilemesi gerekiyor diye görmüştüm açıkçası ilk gebeliğimde de yedim şuan yine yiyorum
AngeL- Zilandrnn ah herkes yerken ben baktım 😢 artık o kadar canım istedi ki bi yerim şişmesin diye bi tane pirinç tanesi yedim içinden 🙄
Cgdm34 Zilandrnn bende bılmeden bır sefer yedım ama aslında hamılelerın tuketmemesi gerekıyormuş ya cok ağır metal içerdıgınden zararı varmıs aynı seyı doktorumda soyledı o yuzden yemıyorumm ayrıyetten haram oldugu ıcın de yemeyi zaten bıraktım cnm☺️
Citlenbik Kesinlikle yenmez isterseniz forumda bu konu çok açıldı isterseniz aratıp okuyun ağır metaller içerdiği için ve denizin pisliğini süzdüğü için çok zararlı bebeğiniz varken sabırlı olmanız gerekir
Zilandrnn 1 haftadır baya canım istiyo yemek istiyorum. Ama zararlı falan diyorlar o yüzden korkuyorum açıkçası
Btlklnc Dün yanımdaki herkes yedı cokta severım canım istedi . Ama bebegıme zarar verebilir diye yemedım ağır metall içeriyormus. Bide çiğmiş gibi geliyor bana çiğ yememiz yasak
Armin-Guney Hamilelikte onerilmiyor ama bence canınız neyden çekiyorsa cok azda olsa yemelisiniz . Ben olsam böyle yapardım 2-3 tane yerdim
Ysmndnz Zilandrnn hamilelikten önce en çok tukettigim şeydi midye ama doktorum kesinlikle yasak dediği için yemedim maalesef 😀 son haftam dogurayim karnım sisene kadar midye yiyecegim