durumom2022 yazginyaz inofolic combi kullandım ben doktorum tavsiye etmişti gebelik planlayanlar 3 ay önceden kullanmalı zaten folik asiti ama bunda ekstra yumurtayı geliştirici etkisi olan inositol var içinde ben fayda görmedim pcos olduğum için ama sebepsiz hamile kalamayan arkadaşım bununla kaldı
Karadasesra yazginyaz ben direk folbiol markasıyla başladım 2 ay kullandım sonra hamile kaldım 16. Haftaya kadarda devam ettim şuan takviye kullanıyorum imom marka onun içerisinde de folik asit var
Tubatgn yazginyaz folik asit hamile kalmanıza yardımcı olmaz. Folik asit besin değerlerini dengelemek için ve anne karnında ki bebeğin sağlıklı gelişimi için kullanılır. Sadece 3 ay öncesinde önerilir vücut kendini besin takviyesi ile dengelesin diye.
Karadasesra esmerella37 hamile kalmadan 3 ay önce falan başlanması gerekiyor normalde hamilelik öncesi başlanır zaten
Snglhfs Bn elenatal aldım bütün vitaminler var ne kadar saglıklı olursan vucut hazırlanıyo zaten sonraki ay folbiol aldım hala devam ediyorum
Papatyaa_01 yazginyaz bana doktor inofolic combi yazmıştı kullandığım ay hamile kaldım 🥰tabiki bunlar kesin hamile bırakacak değilmiş, yinede bi doktora danışıp kullanırsanız daha sağlıklı olur
Zln2152 Papatyaa_01 kuzum inofolic combinin gerçekten faydasını gördün mü. Bende çocuk istiyorum 3 aydık folbiol kullandım ama halen olumlu sonuç alamadım ama şu inofolic combiyi çok duydum etkisi açısından. Şimdi de almayı düşünüyorum. İnşallah kötü sonuçlar almam
Papatyaa_01 Zln2152 ben onu kullandığım ay hamile kaldım ama doktor kesin hamile kalacaksın diye birşey yok dedi sadece yumurtalıkları sağlıklı yapıyor dedi birazda nasip meselesi tabi, folbioluda kullandım mesela ama hamilelik oluşmamıştı
minikkusum123 Zln2152 5 ay denedim olmadı sonra doktor tavsiyesi ile inofolic combi mavi kutuyu 31 ocakta kullanmaya başladım 21 şubatta son adetim 25 martta 4 haftalık hamile olduğumu öğrenince yine doktoruma danışarak kullanmayı bırakıp başka bir folik asite başladım
vosvosask yazginyaz bence kadın doğum gidip o verse daha iyi olur bazen test vs yapıyorlar öncesinde ona göre veriyorlar
Zln2152 Papatyaa_01 öyle tabi canım herşey nasip kısmet bende folbiolu 4 aydın kullanıyorum etkisini görmedim inofolic combi mavi kutu aldım inşallah etkisini görürüm doktorum hep folbiol verdi de ben doktora dışında eczaneye sorup aldım ve bazı kişilerinde kullanıp gebe kaldığını duyunca deniyim dedim
Papatyaa_01 Zln2152 evet trendyolda olumlu yorum yapan çok benimde hiç umudum yoktu ama oldu inşallah Allahım sizede en doğru zamanda hayırlısıyla nasip eder 🙏 folbiolu hamileliğimde bile önermedi kadın doğum doktorum yüksek doz felan dedi
1erkekkannesiiii yazginyaz ınofolik kombi vermişti doktorum yumurtlama sayısını arttır demişti hemen gebe kalmıştım isterseniz doktorunuza sorun folik asit hamile kalmanızda yardımcı olmaz bebek beyin ve sinir gelişimi için faydalı. Ben folik asiti de gebelik düşünmeye başladığımda içmeye başladım doktor öyle önermişti
Zln2152 1erkekkannesiiii inofolic combiyi kullandıktan sonra mı gebe kaldınız? Bende bugün aldım başladım da inşallah etkili sonuç alırım 🥹
Zln2152 Papatyaa_01 inşallah kuzum inşallah 🙏 folbiol gebelikte benimde doktorum önermedi dozu yüksek olduğu İÇİN. Gebelikte folidays vermişti onu kullanmıştım ama onca şeye rağmen yine kaybettim yavrumu😔 rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏