Annesininportakali53 **Kızlar beşiğim bu Uyku setleri çok pahalı en uygun bunları buldum bebisin cinsiyeti net değil o yüzden bu tonlar baktım sizce hangisi ? 1) 2) 3) 4)
Seda35 Annesininportakali53 2 beşikle uyumlu güzel durur ben 3.yu daha cok beğendim ama zevk meselesi 🤭🥰
Edabykl Annesininportakali53 3.fotodaki cok guzel gri kizda olsa erkekte olsa uyar ve odadaki tüm renklere gider 🤞🏼
Annesininportakali53 Seda35 evet kararsızlık abidesi ben 🤣🤷♀️ gri tonları çok seviyorum ama besikle uyarmi bilemedim
Oznurozdemir Annesininportakali53 hiç öyle değil eltimde aldı aynısını gayet güzel duruyor o kadar canlı değil
Seda35 Annesininportakali53 uyar aslinda ayni ton olmasina gerek yok takım takım olmasın hem siz bilirsiniz yinede ☺️
Annesininportakali53 Seda35 aynen haklısınız aslında kahverenginin canlılığı hoşuma gitti grininde modeli 🤣
Annesininportakali53 Edabykl bende gri çok seviyorum ama uyar mı bilemedim besigin renginden dolayı 🤷♀️ o yüzden kararsız kaldım
Annesininportakali53 Edabykl aynen doğru 30 a dayandım almam lazm yoksa uyku seti bile olmayacak 🤣 Bi tek ben mi kararsızım ya bir çok şey gördük mü ne alacağımı bilmiyorum
Edabykl Annesininportakali53 yok oyle oluyor biseler gorunce hangisini alsam dye kararsiz kaliyosun bende oyleydim ama oyle boyle tamamlaniyo eksikleri 😂🙈
Annesininportakali53 1yenianne eşimde sarıyı beğendi ama bend acaba deseninden dolayı çok mu göz yorar diye kararsız kaldım