KayraMihra Arkadaşlar merhaba. Pendik medipol hastanesinde takipliyim. Zorunlu sezeryan ücreti 6700. Anadolu yakasında daha uygun fiyatlı doğum ücreti olan hastane önerisi olan var mı? 🙇🏻♀️
132025 KayraMihra Pendik yüzyılda 5250 sezaryen ücreti arkadaşım 3 ay önce erden Hastanesi’nde 3200ödemiş sezaryene
mommysbrids KayraMihra pendik yüzyıl daha uygun 5.250 diye biliyorum Ama mesela gebze yüzyıl icin ben 6 bine sezaryan fiyati alip anlaştım
ayse3452 KayraMihra bende kartal avıcenna umut hastanesı ne gıdıyorum mecburi sezeryan 6500 tl pazartesı dogumum olcak carsamba çıkışım
benkosarim KayraMihra doktorunuz profesör falan mı ben de Pendik medipol’e gidiyorum zorunlu sezeryan 6 250 ayrıca bundan daha uygun ve temiz bir hastane bulabilirseniz ben de bekleyeyim burada muayene ücretleri bile bölge hastanesi’nden Medical park’tan 10 kat daha uygun
KayraMihra 132025 132025 yüzyıl bize daha yakın aslında ama geçen yıl medipol daha uygundu muayene ücreti bile. Bu sene iki kez fiyat güncellendiler ondan fiyatlar uçtu
KayraMihra benkosarim Saadet hanımda takipliyim ben yrd doç dr olduğu için biraz fark var. Op dr fiyatları dediğiniz gibi. Evet hastane çok sakin temiz orada doğum yapmak istiyorum ama çocuğuma oda da yapacağım için bütçem kısıtlı malesef